Má povedená sestřička si právě vzpomněla, že si chce ještě dnes večer zahrát The Sims 2. Máme ho doma na čtyřech CD. Spustila jsem instalaci z prvního a po chvíli mi to vyhodilo chybové hlášení Nelze zkopírovat soubor místo obvyklé hlášky Vložte další cd. Nevíte co s tím? Nikdy jsem se s tím nesetkala, u jiných her je to všechno v pohodě. Dík moc předem
Chybová hláška při instalaci hry z více CD
Moderátoři: beather, Mods_senior
Chybová hláška při instalaci hry z více CD
Zdravím 
Má povedená sestřička si právě vzpomněla, že si chce ještě dnes večer zahrát The Sims 2. Máme ho doma na čtyřech CD. Spustila jsem instalaci z prvního a po chvíli mi to vyhodilo chybové hlášení Nelze zkopírovat soubor místo obvyklé hlášky Vložte další cd. Nevíte co s tím? Nikdy jsem se s tím nesetkala, u jiných her je to všechno v pohodě. Dík moc předem
Re: Chybová hláška při instalaci hry z více CD
To vypadá na špatné CD,pokud máte možnost vyzkoušejte CD na jiném PC.
Když se ukáže opět stejná Chyba,kontaktujte prodejce,měl by Vám to vyměnit
Když se ukáže opět stejná Chyba,kontaktujte prodejce,měl by Vám to vyměnit
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Podívej se jestli není nějaké špinavé nebo podřené. Přeleštit flanelovým hadříkem.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ok, vyzkouším.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek