Neúspěšná Aut.aktualizace Adobe flash player

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků

Neúspěšná Aut.aktualizace Adobe flash player

Příspěvek od Jan Pašek »

Po shození woken a nové instalaci mi v účtu zůstává stále viset neúspěšná aut. aktualizace Adobe flasch playeru systém se jí snaží vždy při vypnutí někam nacpat a vždy neúspěšně. Možná bych měl podotknout že skoro vše pro přehrávání bylo v jedné instalaci ACE Mega codec PACK. Tam se přehrávače a vše potřebné sice instaluje do Program files ale pak ještě dále do adresáře ACE Mega CoDecS Pack takže instalace není 100% shodná jak při instalaci samotného přehrávače.
Buď bych potřeboval tu aktualizaci zakázat a té neúspěšné se zbavit nebo sjednat nápravu tak aby šlo vše hladce. Samozřejmě nevím jak na to. Najde se rádce?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Díval jsi se do přidat - odebrat software? Případně obnova systému a vybrat čas před neúspěšnou přeinstalací.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

V instalaci Woken jsem vycházel z formátu disku abych se zbavil všeho smetí. V přídat - odebrat SW nevidím žádný flach player. Pro spřesnění jedvá se o to to - Aktualizace zabezpečení programu Flash Player (KB923789) A jelikož v tom slušně plavu juž teď děkuji za pomoc.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Jestliže to je aktualizace systému, tak to musíš hledat v záložce "Přidat nebo odebrat součásti systému".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Tak sem trochu zapátral a ověžil si paměť ono je to takhle Používám převážně Firefox a IE mam je n na to co jinde nejde a oni sou toho playeru právě dvě verze a já má tuším jen v Firefoxu a aktualizace bude pro IE. Takže stahnul bych i druhou verzi jenže jak je to nezruší se s ní ta první?
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Tak průser je že si ta isnasalace playeru přečte který prohlížeč je hlavní a podle toho se spustí KDE SE HERNAJS NASTAVUJE ABY BYL IE JAKO HLAVNí (PLS) zkusíme to znova nainstalovat a potom aktualizace.

jo taky bych si o tý aktualizaci něco rád přečet neumí tady někdo eskymácky(anglicky) http://www.microsoft.com/technet/securi ... 6-069.mspx
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Dopoledne sem radil teď bych to potřeboval obráceně. PLS.
fredik
člen Security týmu

Příspěvek od fredik »

V IE Nástroje -> Možnosti internetu ... -> Programy a dole zatrhni Aplikace Internet Explorer by měla zkontrolovat, zda je nastaven ...
Naposledy upravil(a) fredik dne 03 led 2007 18:52, celkem upraveno 1 x.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Ovládací panely - Možnosti internetu - záložka Programy - úplně vlevo dole zaškrtnout okénko! Text u okénka napoví!
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

zkusil sem dát IE jako hlavní nainstalovat znovu flasch player a spustit tu aktualizaci znovu bohužel opět neúspěšně. Věděl by někdo jak jí zrušit? myslím tím ze stavu kdy je stažená a v tray pořád visí ten blbej žlutej štítek. že by smeto zkusili znovu stáhnout z microsoft update. ještě se pokusím při hlavním prohlížeči IE vypnout PC ne restartovat jestli by to nezabralo. tam se vokna pokouší o další instalaci.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

takže nejde nainstalovat ani při vypnutí PC. věděl by někdo jak jí zrušit. zatím se ještě o něco pokusím v diskusi přímo u mrkvosoftu něco sem tam tuhle zahlíd radili stáhnout instalaci jako soubor spustit a řídit se číslem chyby tak uvidíme jestli uvidíme.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

tak sem tu zas vono mi to u mrkvosoftu nepustí ke stažení bo mám staženo a připraveno k instalaci nebo čumim na blbou stránku takhle se k kodu chyby nedostanu tu aktualizaci nikde nevidim a ani instalaci flach playeru já se zvencnu HELP.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • aktualizace windows 11
    od Lubca » » v Windows 11, 10, 8...
    13 Odpovědi
    14882 Zobrazení
    Poslední příspěvek od MonikaVavrova
  • Aktualizace Win 11 : KB5070773
    od Prorock » » v Windows 11, 10, 8...
    11 Odpovědi
    15733 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Prorock
  • Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
    od mmmartin » » v Windows 11, 10, 8...
    14 Odpovědi
    19014 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mmmartin
  • help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3)
    od blatantq » » v Vše ostatní (sw)
    4 Odpovědi
    9963 Zobrazení
    Poslední příspěvek od kecalek
  • USB flash disk nelze načíst
    od PARKR » » v Problémy s hardwarem
    35 Odpovědi
    11686 Zobrazení
    Poslední příspěvek od PARKR

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“