mám doma wifi router WL-500b. Při zadání ip adresy 192.168.1.1. do prohlížeče se nic nestane a vyběhne klasickej error, že stránka nebyla nalezena. Abych to blíže specifikoval: router nepoužívám na wifi ale jen jako "HUB" - mám dva kabely, jeden mi z routeru vede do stolního PC a vedle v místnosti mám druhej kabel připojenej na ten router. Chci se dostat do nastavení toho routeru abych nějak zprovoznil ten druhý kabel, jelikož nějak nefunguje. Vše mám správně zapojeno - do LAN portů (WAN ne). Vždycky když se pokusím spustit nastavení routeru přes prohlížeč, tak vyjede stranka nebyla nalezena... bla bla...
Doporučil bych ti Reset Factory (viz http://www.fixya.com/support/p305850-as ... nual-10946). Najdi skryté tlačítko Reset, strč tam propisku a podrž asi 5 sec., kontrolky začnou blikat. Potom zkus znova zadat http://192.168.1.1 a Enter - mělo by to fungovat. V zásuvkách LAN je většinou jedno, kde se co zapojí. Pokud to stále nefunguje: - máš na obou PC adresy v rozsahu 192.168.1.x (měly by je získat právě z DHCP tohoto routeru). Pokud ne, nastav je ručně. - máš správné a funkční kabely? Svítí dvě kontrolky LAN?
po resetu se nic bohužel neděje... Kabely mám zapojené správně, 2 kontrolky LAN svítí (blikají). Server DHCP - 192.168.1.xxx... ještě nějaké nápady? :(
Už jsem vyzkoušel všechny IP co mě napadli, je ale zváštní, pokud zadám jakoukoliv jinou (třeba výchozí brány) hned mě to vyhodí chybu spojení. Pokud ale zadám tu defaultní (192.168.1.1), tak to chvíli vyhledává a potom to spadne...
Dobrý den
Mám modem od Vodafone, na něj mám kabelem z LAN modemu Vodafone do TP Linku 1043 ND do WAN portu mám ho v obýváku pro TV a set top box. Nic jsem v Routeru TP link nenastavoval, vše nechal na automatice DHCP, atd. A vše mi fungovalo. Ale...
Poslední příspěvek
Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem když to dám do toho portu lan a ne WAN,tak ve zbylém nepojede internet.
Ahoj používá někdo tohoto správce souborů?
Nemůžu přijít na to kde nastavit zobrazení panelů při startu.
Myslím např. aby se mi při spuštění programu vždy v levém panelu zobrazovala složka Stažené soubory a v pravém panelu Dokumenty.
Prohledal jsem...
Poslední příspěvek
Zkus následující kroky:
Otevři Unreal Commander.
V hlavním okně najdi a klikni na Options (Možnosti) v horním menu.
Zvol Settings.
V sekci Panels by měla být volba pro Start with nebo podobné nastavení pro výchozí složky.
Pokud tato možnost není...
Dobrý den, provedl jsem na svém starém pc s w10 obnovení počítače do továrního nastavení, a to s odebráním všeho (osobních souborů, aplikace i nastavení). To by mělo být vhodné při prodeji počítače,kdy se data smažou tak, že bude obtížné disk...
Poslední příspěvek
Díky, již jsem se raději zařídil jakoby to někdo ukrást mohl.