Hledám starou hru (Opravna aut)
Moderátoři: beather, Mods_senior
Hledám starou hru (Opravna aut)
Zdravím,
předem se omlouvám za tak blbý nadpis, ale jaksi neznám název. Hledám hru starou asi tak 8-10 let, možná trochu více a hlavní náplní je, že máte svoji opravnu aut, koupíte auto z vrakoviště, rozeberete, nakoupíte nové díly, opravíte a prodáte. Viděl jsem to u známého před spoustou let, a teď když jsem se na tuto hru ptal, ani on si nevybavuje její jméno a proto se obracím zde. Budu opravdu rád za každý tip, úplně mi bude stačit název, zbytek už si nějak najdu sám.
Děkuji
předem se omlouvám za tak blbý nadpis, ale jaksi neznám název. Hledám hru starou asi tak 8-10 let, možná trochu více a hlavní náplní je, že máte svoji opravnu aut, koupíte auto z vrakoviště, rozeberete, nakoupíte nové díly, opravíte a prodáte. Viděl jsem to u známého před spoustou let, a teď když jsem se na tuto hru ptal, ani on si nevybavuje její jméno a proto se obracím zde. Budu opravdu rád za každý tip, úplně mi bude stačit název, zbytek už si nějak najdu sám.
Děkuji
Re: Hledám starou hru (Opravna aut)
To by mohlo být ono. Vyzkouším... zatím díky 
Taky ji vyzkouším
Baví mě různé hry ohledně virtuálního zaměstnání a simulátory.
Mě se to nedaří na Win7 rozjet
zkoušel jsem i pár programů ale mě nefunguje. Je to bohužel moc stará hra.
zkus dát kompatibilitu na win95/98
Zkoušel jsem a stejně nefunguje, chystám se pořídit si netbook s XP, na něm hra snad pojede...
hehe pěkná dosovka
takovýhle hry zbožňuju :-PPP
Primárně (v ROM) DOS na ZX Spectru neexistoval, jen BASIC a strojový kód (Assembler).
ZX Spectrum

ZX Spectrum

Naposledy upravil(a) X dne 26 kvě 2011 15:59, celkem upraveno 1 x.
a to je zase co?!
neřešte raději, já nic nepochopím 
To je počítač a to nePC. Stačilo připojit TV, magnetofon (záznam dat byl na audio kazety) a už se jelo.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14 Odpovědi
- 7379 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od uzivatel123
-
- 4 Odpovědi