Ajdam: Myslím že dávaš rady,které buď už napsal někdo před tebou,omlouvám se za OT ale myslím že není vhodné dále nechávat bezvýznamně sbírat příspěvky.ještě jednou se omlouvám,ale nejsem myslím jediný kdo by souhlasil.
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Memtest jsem nedělal. Včera jsem vypl ten Fast boot, tak teď počkám pár dní a uvidím.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
FINDSTR: Cannot open...