mod. by Ltb
AVG Antispyware a AVAST dohromady?
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
AVG Antispyware a AVAST dohromady?
Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat jestli můžu mít souběžně spuštěný AVG Anti-Spyware a Avast ? Myslím si že to možné neni, protože oba mají rezidentní štít. Pokud ho u AVG vypnu, tak mi asi na nic neni co ?

mod. by Ltb
mod. by Ltb
Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, z mého pohledu asi takto:
1) současně spuštěné 2 rezidentní štíty antivirových programů není doporučené používat
2) současně spuštěné 2 rez. štíty antiviru a antispyware je doporučené používat (společně s osobním firewallem)
K bodu 2: pozor na to, dost záleží na konkrétní kombinaci konkrétního sw, ale myslím si, že pokud je AVG Anti-Spyware čistokrevným antispyware softwarem, neměl by být problém mít oba štíty spuštěné paralelně. Osobně kombinuji CounterSpy + Nod32 bez jakéhokoliv problému.
1) současně spuštěné 2 rezidentní štíty antivirových programů není doporučené používat
2) současně spuštěné 2 rez. štíty antiviru a antispyware je doporučené používat (společně s osobním firewallem)
K bodu 2: pozor na to, dost záleží na konkrétní kombinaci konkrétního sw, ale myslím si, že pokud je AVG Anti-Spyware čistokrevným antispyware softwarem, neměl by být problém mít oba štíty spuštěné paralelně. Osobně kombinuji CounterSpy + Nod32 bez jakéhokoliv problému.
- Baron Prášil
- Master Level 7

jj to jo, ale nepřipadá ti to složitější než si jenom naistalovat crack, patch nebo co to je a mít to neomezeně ???????? co ???? já bych řekl že moje verze je jednodušší a rychlejší 
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Jak se do lesá volá, tak z něj lítají třísky.
Kdo jinému jámu kopá, je hrobníkem.
Jak se do lesá volá, tak z něj lítají třísky.
Kdo jinému jámu kopá, je hrobníkem.