jak nainstalovat mafii2?
Moderátoři: beather, Mods_senior
jak nainstalovat mafii2?
cavte, vi nekdo jak nainstalovat mafii2? stahnul sem steam, nainstaloval, nainstaloval mafii2 a kdyz ji chci spustit tak se otevre steam na zalozce obchod a nic. videonavody sem nasel ale nejdou (pomalej net)
Just Fucking Google It!
Re: jak nainstalovat mafii2?
Musíš si koupit originál.
- Trenky.Plenky
- Level 3.5

A tu mafii si stáhnul nebo koupil předpokládám že stáhnul takže si jí musíš koupit jak už říkal tady mirek.
Procesor: Intel i5 4460 3.4Ghz
Grafika: MSI GTX 970 gaming edition
Paměti: Hyperx blue 8GB 1600Mhz
Základka: MSI b85-g43
Zdroj: Seasonic energy knight 500W
Case: Zalman Z3 plus
Chladič: SilentumPC Fera 2 HE1224
HDD: Seagate Barracuda Black 1TB
Nexus5
Grafika: MSI GTX 970 gaming edition
Paměti: Hyperx blue 8GB 1600Mhz
Základka: MSI b85-g43
Zdroj: Seasonic energy knight 500W
Case: Zalman Z3 plus
Chladič: SilentumPC Fera 2 HE1224
HDD: Seagate Barracuda Black 1TB
Nexus5
Tu Mafii máš možná na DVD, ale vypálený neoriginál, viď ?....
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Nemusí. Steam funguje tak, že do něj nejdříve zadáš key (hry -> přidat hru, nebo tak nějak, díky svému novému (pomalému) netu jsem přes steam dlouho nic nekupoval) a pak tu hru necháš buď stáhnout, nebo pokuď máš DVD, tak steam necháš spuštěnej, vložíš DVD a tam zvolíš instalaci 
Mám taky Mafii 2, MW2, CoD: BS, HF, ale vždy jsem musel čekat, než se mi stáhnou věci. Buď celá hra nebo věci k ní.
no mam ji od kamose original ale protoze nepucuje disky tak sem si od nej stahnul iso. takze jak to mam teda nainstalovat?
Just Fucking Google It!
Promiň, ale toto už je hodně tenký led. 2* hru nezaregistruješ, takže by ses musel přihlásit s jeho steam účtem a v podmínkách steamu je, že nesmíš poskytnout své přihlašovací údaje nikomu jinému... Což se ti těžko podaří. Hru si zahraj u něj doma nebo si ji pořiď regulérní cestou. Zamykám.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 6238 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr22