restart po aktualizacích

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
mike54
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

restart po aktualizacích

Příspěvek od mike54 »

když se nainstalují atualizace z windows update, musí se restartovat, nebo stačí, když PC večer vypnu a zítra ráno zapnu?mělo by to být to samé ne?
pls napište :wink:
Radix
Level 5
Level 5

Příspěvek od Radix »

Je to to samé.
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

Některé aktualizace vyžadují okamžitý restart, protože na ně pak mohou navazovat jiné aktualizace. Pokud však aktualizace nezobrazí upozornění, že je nutné restartovat, tak nemusíš. Jsou dokonce i takové aktualizace, že se restart provede automaticky. Dle zkušeností však restart provádím vždy, i když mě to k němu nevyzve!
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
mike54
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mike54 »

mě teda všechny aktualizace co sem měl vždycky po instalaci vyskočilo k dokončení instalace je potřeba restartovat

takže stačí aktualizace stáhnou a nainstalovat před vypnutím PC a pak vypnout PC.když ho zítra zas zapnu?
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

Takže když tě to vyzve k restartu, tak to proveď neprodleně! Jak jsem uváděl v předchozím příspěvku, tak může nastat případ, že budeš chtít udělat další aktualizaci, která se třeba naoko netýká oblasti té první aktualizace, ale může na ni navazovat. Pokud bys nerestartoval, tak následná aktualizace může vnést do systému spíše chaos než klid. Myslím si, že prováděním aktualizací chceš systém posílit a ne narušit, takže poslechni výzvy aktualizačního programu a restartuj. Není se de facto o čem bavit.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
wichin
Level 3
Level 3

Příspěvek od wichin »

pokud ti to samo píše restart, tak ho udělej. Minuta tě nezabije.
mike54
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mike54 »

OK, jen se mi nechtělo restartovat PC pro jeho dobro,ale ono by to mohlo být naopak, takže dík za radu
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • (KB5046714) opakovaný restart bez výsledku
    od sasshrek » » v Windows 11, 10, 8...
    2 Odpovědi
    5443 Zobrazení
    Poslední příspěvek od sasshrek
  • Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
    od nevim1050 » » v Vše ostatní (hw)
    15 Odpovědi
    62958 Zobrazení
    Poslední příspěvek od nevim1050

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“