Ahoj chci se zeptat esli by sel sehnat Docela dobrej Herni Notebook do 25 000 ,- Nebo aspon Normalni NTB ale abych se na tom poradne zaparil Dekuji za Pomoc
//přesunuto do vhodnější sekce
//mmm
Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.
Takže ti asi pojem herní notebook není znám, jelikož to znamená více než jen piškvorky... A tyto 3,14čoviny jako třeba Zelené impérium jsem rozjel i na iPodu touch, takže na co notebook?
Já jenom, že notebook, na kterém chcete rozjet třeba Crysis 2, Assasins Creed brotherhood,WoW, Dragon A2, 2 Worlds atd.... stačí mnou dříve zmiňovaný PC. možná i levnější
Žádné PC jsi zde nezmínil a laptop za 15k na zmiňovaný Crysis 2, hmm. Zapnout do menu možná ano, pokud si tím myslel "rozjetí".
Jinak je to pohádka a nebo hoax. Záleží jak si to myslel.
Dej nám odkaz, nebo se běž houpat ven na houpačku :)) To, co tu prohlašuješ je blbost... leda ... by ten notes stál 15k protože by to byl kradenej za 50k
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Jdu si zde opět pro radu od zkušenějších. Rád bych si koupil notebook, který bude sloužit i na hraní her (kromě kancelářské práce). Rád bych se pohyboval kolem 40 tis . Netrvám na numerické klávesnici, ale nechtěl menší monitor jak 15 palců....
Poslední příspěvek
Kovova konstrukce bohuzel neni odolnejsi, pouze lepe vypada. Kov na rozdil od plastu neni pruzny
a poskozeni je trvale. Jakakoliv promacklina na kovu zustane, na plastu vetsinou neni viditelna.
Je řešením použití 100 procent uhlíkových vláken jako...
Už se v tom moc nevyznám tak si od vás nechám poradit. Řeším notebook na hry v ceně cca. 30 000,- Kč. Našel jsem 3 adepty, ale potřeboval bych pomoci vybrat, který z nich by byla lepší volba. Ani netuším, zda by bylo lepší intel nebo amd....
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...