To je mi jasne ale tak Jsem Clovek kterej si Rad zahraje Nove hry ale hodne cestuju mezi Slovenskem, Ceskem a Nemeckem Takze bednu sebou se mi tahat fakt nechce
Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.
No jo book na hry nestojí 15 tis.podle mého jako první vymlátíš klávesnici, ale chápu důvod koupě, když studuješ, nebudeš sebou vozit herní PC v baťohu, ale book, co si můžeš na koleji vytáhnout a prostě zagamesit
Říká se že notebooky ACER jsou velice závadové. Hlavně v oblastech displeje.
Já doporučuji ASUS!
____________________________________________________________________________________________ Samsung S5570 - Android 2.2 Froyo HP ProBook 4525s - Windows 7 Professional x64 HP Compaq dx2300 Microtower - Linux Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat
Ahoj, zakoupil jsem chlazení ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB a mám tuto skřín do ni lue usatit toto chlazeni pouze zepředu, podřebuji tedy radu jak nastavit větraky na chlazení, zda aby natahovaly z venku nebo ze skříně, Děkuji
Poslední příspěvek
Pokud bude chladič na předním panelu, tak by měl nasávat vzduch zvenku dovnitř skříně.
*Název - ASUS TUF Gaming AMD Radeon RX 7800 XT OC
*Stav - použita, jako nová, netaktovaná, používaná na defaultních hodnotách
*Balení - nemám originál krabici, kterou jsem musel vyhodit z důvodu stěhování, abych ušetřil místo v bytě :(
*Koupeno -...
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...