Ty ho znáš osobně, nebo jak chce předat peníze? To je vyděrač a tak běž na policii. Pokud by to byl skutečně hacker, tak změna IP stejně nepomůže.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Už ukázal, že to dokáže? Třeba že ti něco smazal z HDD? Ale taky si myslím že kecá, protože by vymyslel něco originálnějšího než zničení windows... KDyž tak si vše zálohuj - to je zadara a win ti může klidně zničit, jen si ho přeinstaluješ. Ale jestli to udělá val na Policii !
Jestliže Ti poslal e-mail, tak z toho lze zjistit adresu odkud jej poslal.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
si z tebe dělá akorát prdel stejně ti pošleš nějaký exe(server) přes kterej ti bude vše mazat, takový moulové co všechno otevíraj, těch je..
můžu ti poslat ale suprovej program kterej ti vše blokne žádnej útok to nepustí to bude ten server na ničení PC
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Mám záhadu. Podle poslední změny souborů podle času se stalo to, že když mám počítač vypnutý, tak se mi změnil čas u některých souborů. Je to vůbec možné? Že by nějaký neřád?
Teď v konkrétním případě se jedná o doplněk v prohlížeči s tímhle kodem...
Poslední příspěvek
Tak je to tak. Pokud je intenet vypnutý, nic se nezmění. Pokud ale nespustím prohlížeč, taky se nic nezmění. Ale jak spustím prohlížeč, tak se aktivuje jeden doplněk, který hlídá aktualizaci doplňků a nahraje data. Ty pak můžou mít i datum, kdy bylo...
Ahoj
Nikde se mi nepodařilo na netu najít, tak jdu opět sem:
Potřeboval bych poradit, jestli lze nějakým způsobem ve Windows 10 vytvořit na plochu zkratku-ky na přepínání obnovovací frekvence u mé TV, kterou mám jako druhý zobrazovač na filmy....
Poslední příspěvek
... na přepínání obnovovací frekvence u mé TV,
To znamená měnit obnovovací frekvenci signálu, generovaného pro tvou televizi - to je úkol pro GK, nebo měnit obnovovací frekvenci v nastavení televizního přístroje?