Omezení stahování dat

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
rockforpeople
Level 1.5
Level 1.5
Kontaktovat uživatele:

Omezení stahování dat

Příspěvek od rockforpeople »

Dobré ráno,

omlouvám se, pokud bylo mé hledání nedostatečné, ale nic podobného jsem tu nenašel. Vlastním Ovise 5460AP, z kterého mi jde jak po kabelu tak přes wifi (WISP+Un repeater mod) bezdrát net dál po bytě. Potřeboval bych ovšem sw, kterým bych nastavil všem ostatním připojujícím se kromě mě rychlost stahování dat třeba na 50kb/s (=hlavně kvůli bratrovi, který nerespektuje, že pak ostatním sotva naběhne prohlížeč)

Děkuji Vám všem za každou radu
Intel Core 2 Quad 6600 4x2.4, Asus P5K Deluxe, 2x2GB A-Data 800mhz DDR2, Ati x1900xt 512 MB DDR3, Samsung 750 GB, Kworld DVB-T atd atd
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Omezení stahování dat

Příspěvek od Žbeky »

Na tomto jednoduchém routeru na 99% shapery nenastavíš. Musíš přímo na bratrově PC přes nějaký soft.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Owner »

Toto ani není router, ale AP.
Jediným řešením je nainstalovat si SW, který bude ovládat linku u bratra. Zkusil bych Net Limiter.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
WikisRuleZz
Level 1
Level 1

Příspěvek od WikisRuleZz »

QOS by nestačilo?
"V případě hrubé nedbalosti hlavního počítače vedoucí k ohrožení posádky jsou všechny lodě Jupiterské důlní společnosti povinny mít záložní počítač, který nahradí počítač hlavní." Červený trpaslík.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Administrace sítě“