Nejde instal. Pinnacle (vyřešeno)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

guest

Příspěvek od guest »

mikel píše:Jakých divných věcí? Kromě těch pár zbytečných procesů, které ti předtím mijaja poradil fixnout v HJT (ale pořád je tam máš), tak tam není nic divného.
Máš pravdu, jenom nevím, co tam zase vyskočí po restartu. Marně hledám co je to btwdins.exe /ale to je asi ten bluetooth/?
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Když se ti tam po restartu zase objevil ten NMBgMonitor.exe, tak to udělej znovu. Tak po řadě, jak jsem ti to napsal ale s tím rozdílem, že tu službu zakážeš. Stejnak je na nic.
guest

Příspěvek od guest »

mijaja píše:Když se ti tam po restartu zase objevil ten NMBgMonitor.exe, tak to udělej znovu. Tak po řadě, jak jsem ti to napsal ale s tím rozdílem, že tu službu zakážeš. Stejnak je na nic.
Je to tam zas, zkusím to v těch službách, ale teď jsem to zakázal, tak musím až to zapnu znova.
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5

Příspěvek od richchie »

Nevim jestli to pomůže ale smazat celé Pinnacle a vyčistit tímto[/code]http://rapidshare.com/files/4046119/__2 ... n.rar.html
guest

Příspěvek od guest »

richchie píše:Nevim jestli to pomůže ale smazat celé Pinnacle a vyčistit tímto[/code]http://rapidshare.com/files/4046119/__2 ... n.rar.html
Ono už nejde o Pinnacle, to jsem už nainstaloval v nouzáku, ale o to, že některé programy musím instalovat jedině v nouzáku. Mám podlr Mikela vypínat procesy až se to chytne, ale já nevím už jaké. Kerio, Nod a všechny ty blbosti jsem měl samozřejmě vypnuté-teď už bych musel vypínat jedině systémové procesy a to se mi nějak nezdá? :-(
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Co kdybys přeinstaloval SP2. Stáhni si ji, pokud ji nemáš (nemyslím integrovanou v instalačce windows, ale samostatné CDčko). SP2 nezajímá, jestli máš v kompu novější verzi woken, než je sama a nahodí ti přitom do systému svůj vlastní nový instalátor.
guest

Příspěvek od guest »

mijaja píše:Co kdybys přeinstaloval SP2. Stáhni si ji, pokud ji nemáš (nemyslím integrovanou v instalačce windows, ale samostatné CDčko). SP2 nezajímá, jestli máš v kompu novější verzi woken, než je sama a nahodí ti přitom do systému svůj vlastní nový instalátor.
SP2 mám na hardu-staženou z webo a je ok. Ta původní je integrovaná. To mám normálně spustit instalaci a ono se to přepíše?
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

No já, když cítím, že jsou už některé soubory "unavené", tak ji pichnu do mechaniky a překopnu to.
guest

Příspěvek od guest »

mijaja píše:No já, když cítím, že jsou už některé soubory "unavené", tak ji pichnu do mechaniky a překopnu to.
Mijajo Ty mi dáváš. Už vidím jak teď přepíšu SP2 a pak /v tom lepším případě/ budu hledat ikony pod stolem. :smile:
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

V tom bych Zdenku problém neviděl (jestli nemáš šuplík, dej si tam plachtu). Spíše bych uvažoval o dodatku ve smyslu tom, aby sis stáhl už SP2 i s těmi dalšími aktualizacemi - mám dojem, že to i někdo nazval SP3 (neoficiálně).
guest

Příspěvek od guest »

mijaja píše:V tom bych Zdenku problém neviděl (jestli nemáš šuplík, dej si tam plachtu). Spíše bych uvažoval o dodatku ve smyslu tom, aby sis stáhl už SP2 i s těmi dalšími aktualizacemi - mám dojem, že to i někdo nazval SP3 (neoficiálně).
No jo, já měl v ůmyslu všechny ty aktualizace zazálohovat a pak je přilepit k tomu SP2, resp. k celýmu systému. Pak ale přišel novej hard a nějak jsem na to zapoměl / a děda říkal, že zapomínaj jen blbý lidi!?/. Tak nevím jak na tom jsem. Po SP3 kouknu, třeba budu mít štěstí. Teď ho ale moc nemám-sedím tu oteklej jako sněhulák, vidím na jedno oko, polykám Brufen, zapíjím vodkou a ráno v 7:30 mám být u zubaře. Z toho mám větší hrůzu, než ze severních korejců. Takže zkusím a už radši mlčím, tohle už je skoro flameware a admin by mne taky mohl někam nakopat.
P.S. Vodka funguje, ale ten blbej zub taky! :-(
Takže asi tohle: http://blog.macich.net/1137593346-sp3-p ... -2007.html
guest

Office

Příspěvek od guest »

Ale ještě bych měl jednu prosbu a všem poradcům předem děkuji. Mám Office 2003 a k tomu SP1 + SP2 a potřeboval bych to integrovat na jedno CD. Kdybys věděl, případně někdo jiný jak na to tak prosím poraďte. Předem dík!
Odpovědět

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“