kdyz instaluju Ms Office 2000 Premium na komp s Win 98se, tak asi tak ve trictvrte instalace vzdycky po me chce : "Vlozte disk Microsoft Office 2000 Premium" a hrabe na disketovku . . . zadnou instalacni disketu nemam . . . jde to nejak udelat, aby se to nainstalovalo bez ty diskety, bo kde ji sezenu . . .
Diky . . .
Nenapsal jsi dost informací, ale podlo toho, jak jsi to popsal, tak ti někdo tu instalaci hodil na hard disk.
Instalace totož chvíli jede sama a pak si čerpá ostatní informace z CD.
Chtělo by to trochu více informací.
Instaluju to normalne z cd, mam jednu verzi na 1 cd a druhou verzi na 4 cd, ale u obou to dela to samy . . . a u ty 4 cd verze sem tam zkusil vsechny 4 cd a porad stejny . . .
Není to CD poškozené?
To už je snad jediná možnost.Nic víc mě nenapadá, protože mám také WIN98SE s Microsoft Office 2000 jediný rozdíl je verze Small Busines.
U této verze Office byla ogigo cd s ochranou safedisk a pokud se vypálily špatně dělalo to přesně tohle co popisuješ, zkus to instalovat z origo cd a pak se uvidí.
Tak to tě asi zklamu, protože neznám způsob, jak by se dala ta ochrana ve stádiu instalace obejít.
Mohl bys zkusit nějaký jiný sw pro kancelář.Jako výrobce zkus Ashampoo od tohoto výrobce mám media player a burning studio a nemohu si stěžovat.Najdeš na ně snadno i sériová čísla (třeba serials-keys).
Stáhl jsem aktuální Deployment Tool, vytvořil xml viz níže, a chci nainstalovat Microsoft Office 2021 Professional Plus z tohto souboru: ProPlus2021Retail.img
A po spuštění to dává chybu viz obrázek.
Na netu jsem našel, že update channel...
Poslední příspěvek
Spustím aktivaci Office po internetu - viz první obrázek, a přibližně po jedné sekundě to ukáže chybu - viz druhý obrázek. A internet funguje na PC. To by tedy neměl být můj server.
Název: Office 2024 Pro Plus
Info: Levný způsob jak mít legální office 2024
Stav: Nepoužité
Koupeno: 2025
Záruka do: Záruka na aktivaci, faktura
Důvod prodeje: Přebytek licencí
Cena: Office 2024 Pro Plus 200 Kč
Způsob předání: SZ, mail, SMS
chtěl bych se zeptat, jak mohu v office 365 udělat porovnání dvou tabulek v situaci, kdy já neumím nikde naufít utilitku COMPARE SHEET TOOL.
Potřebuji zjistit o kolik lidí je navíc v tabulce members než v seznamu členů.
děkuji...
Poslední příspěvek
Do members si dajte niečo takéto:
=SUM(--(IFERROR(MATCH(B2:B144&A2:A144;' Seznam členů'!C2:C80&' Seznam členů'!B2:B80;0);0)=0))
=SUMA(--(IFERROR(POZVYHLEDAT(B2:B144&A2:A144;' Seznam členů'!C2:C80&' Seznam členů'!B2:B80;0);0)=0))
alebo :...
Ahoj prosím vás o informace k zakoupení Microsoft Office 2024 na Aukru. Nevím kterého výrobce si vybrat. Potřebuji poradit jak zjistím že daný prodejce existuje x let namísto někoho kdo je na Aukru chvíli a nedá se s ním počítat že je ok.
Poslední příspěvek
A na základě těchto rozhodnutí soudního dvora EU se Microsoft v Helsinkách v roce 2017 vyjádřil, že v rámci EHP může být software redistribuován bez souhlasu nositele práv za splnění určitých podmínek...
.