Rozběhneš na tom všechno si myslím.. Budeš mít i nějakej náskok do budoucna.. Ale něco ti tam chybí .. Kvalitní zdroj!
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Já bych se "jen" 500W bál... Já bych raději koupil za podobný peníze (dokonce levnější než ten poslední) 650W. Mluvím o Corsair TX650 650W. Je to také dobrá značka, patří k mím nejoblíbenějším... Mám jeho slabší dvojče a nemůžu si ho vynachválit. Kvalitní, tichý....
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Můžeš mi říct proč by to měl zásobovat 650W zdroj a proč se teda bojíš a zbytečně tím (chtěně či nechtěně) blbneš (jistě se nedal zblbnout) jiné?
Zmíněný Enermax 525W je dnes schopen živit jakoukoliv nenataktovanou sestavu s nyní dostupnými grafiky. A to s velkou rezervou a v tichosti, ne s hlučností Corsairu, která je mimochodem děs. Při nataktování CPU i GK bych si tím jistý nebyl, ale většinu by stejně zvádl.
Velmi výkonná sestava.Ten OEM Seasonic se k tomu moc nehodí.Enermax 525W je asi to nejlepší co se dá do takové sestavy koupit,ale je drahý, takovým kompromisem,který bych volil i já je Seasonic S12 II.Podle mne ideální zdroj.Corsair TX 650 je sice taky špičkový zdroj a je i tichý,ale je zbytečně výkonný. Myslím si že za 8GB paměti v Dual channelu se oplatí připlatit ty dvě stovky.I když asi nevyužiješ ani těch 6GB. I ten procesor i7-875 + chladič se vyplatí koupit,protože máš o něco lepší procesor a chladič,který stojí samostatně 1000,-kč tak máš za příplatek cca.700,-kč. Ten lepší chladič bys stejně musel dokupovat.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte
Dobrý den, vybírám nový PC převážně na hry, aktuálně Tarkov nebo Pubg. Hraju na 1440p s 144 Hz. Tady sem zatím něco předběžně vybral PC_2025.png + Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
Procesor je asi tutovka, Tarkov a mam pocit ze i Pubg sou...
Poslední příspěvek
Na ten chladič jsem četl většinou kladné hodnocení, takže pokud nebude kolidovat s ramkama a vejde se do bedny, proč ne.