zapni mozek, přečti si to celý...... nemůžeš z kontextu vytrhnout kousek......
ano microsoft na celým webu upozorňuje, že máš používat sp2, ne jenom u tohodle hotfixu "Chcete-li pokračovat v přijímání aktualizací zabezpečení pro systém Windows, ujistěte se, že používáte systém Windows Vista s aktualizací Service Pack 2 (SP2)."
ten hotfix řeší konkrétní chyby, nikde není napsaný k jakýmu je to sp .... (p.s. uživatel psal že bsod je pryč, jakpato asi?)
Nehlede na to, ze tady kvakas na uplne jiny odkaz a zamenujes uplne rozdilne skutecnosti. Ted kvakas o podpore (prijimaji aktualizaci -!-) a predtim jsi komentoval, ze nikde neni napsano na jaky SP hotfix pouzit (prechod z SP1 na SP2 -!-), a jednu velmi podobnou vetu zamenujes pro uplne rozdilne podstaty, > vzdyt ty ani nevis co pise - kopirujes. Cloveke - pohoda, uz nic nekomentuj.
S kym si myslis, ze mluvis ?, - ''zapni mozek'', ...synku, hodne rychle se vzpamatuj. Ani ne tak z toho, ze zamenujes jednu vetu ve zcela rozdilnych podstatach a nejsi schopen veci ani poradne precist, ale nejake kecy o mozku fofrem zapomen, protoze svym postojem a neschopnosti (leda tak schppnosti veci kopirovat, opakovat a jeste k tomu spatne) jsi na konci rady, ktere se rika; ...byt k necemu prospesny. Co ty ses sas, kopirka a hlasna trouba svych domnenek ?
Jak sem rekl - a nebudu se opakovat, i kdyz lide jako ty to museji slyset opakovane. Kdyz se podivam, jestli jsi to ty (jakoze i jsi), - tak jsi zaregistrovany kde se na netu da a nikde jsi neprispel nicim co by odpovidalo kategorii ''poradit'', a kdyz se podivam i na viry, ...tak riffman z tebe tam bude mit radost, az se zacnes prezenovat i tam. Ale to pochybuji, proto jsi se prihlsil jako uzivatel i tady, zatimco na virech chodis jen s dotazem, tak zde se prezenrujes do podoby kopirovaciho a opakovaciho stroje. Komentae typu ''zapni mozek'', na ty rychle zapomen, kdyz mas dojem, ze tvoje prezentace neco prinasi, - neprinasi.
Nehlede na to - toto ma byt co ?, jak sam o sobe uvadis; I am an Expert in: - Servis a udrzba PC, odvirovani, nastaveni atd. I can also help with: - Pomohu Vam rozbehat vase pomale PC, procistim, odviruji, eventualne pomohu s nastavenim driveru atd. ...odviruji (?), - a kde vsude vidim, resis jen sve problemy. Myslim, ze takovych expertu s odkazy na Google, zatimco jinde hledaji pomoc, je vsude dost. Jak jsem rekl - hodne stesti.
Naposledy upravil(a) peacoq dne 21 lis 2010 16:55, celkem upraveno 5 x.
soráč s tim mozkem, neměla to být urážka, to sem přestřelil
ale přesto mě napadáš bezdůvodně.... přečti si to celý, podívej jak sem uživatele naváděl a musíš uznat že si na mě zbytečně přísnej
a za tou větou od microsoftu si stojím, vždyť je napsaná na všech stránkách u vist, a když si jí přečteš celou, tak to zní celkem logicky, "mějte sp2, protože už jiný sp nepodporujem, microsoft" nikde v celym textu už o sp není ani zmínka, jen že to opravuje konkrétní chyby vist.
Tak s tím SP1 jsem to nevyřešil, ale zdá se, že všechno funguje a "modrá smrt" se už nezobrazuje. Takže to prozatím asi nechám bez service packu, dokud to nebude vyžadovat nějaká instalace.
a ta modrá smrt zmizela po čem? skoušel jste ten sp spustit jako správce?
teď se tahle věta hodí: "Chcete-li pokračovat v přijímání aktualizací zabezpečení pro systém Windows, ujistěte se, že používáte systém Windows Vista s aktualizací Service Pack 2 (SP2)." - není dobrý mít neaktualizovaný systém
crossloop sem si na chvilku koupil, tak sem tam něco nafrkal, google ti o mě zase nemůže říct vše, jestli chceš můžem pokecat po SZ, ale bez zbytečných emocí, myslím, že tady sme se poštěkali už dost a zbytečně
Dej Zelenenou fajku na obe duplicity - kdyz se t objevi znova, zalozis si nove tema, nikoli pokracovat ve starem a soucasne udelat dalsi/stejne.
A k tomu problemu:
Udelal to ten hotfix - jako by to udelal kterykoliv jiny vztahujici se na problem reseni usb-zarizeni / ovladacu pro pripojovani, ale nesouvisi s odstranenim problemu nemoznosti instalace SP, coz je duvod a podstata. Chtelo to zkontrolovat RAM, mozna i vycistit stare pozustatky instaltoru, hotfixy, ktere nekdy blokuji nove aktualizce. Nasledne zacne system zase padat, - jen co se projevi nesoulad mezi systemem a dalsi nejakou aktualizaci s absenci SP. PC bud nebude aktualizace prijimat, a nebo prijme takovu (budu chtit opakovane prijmout, ale nebude moci), ktera zpusobi dalsi podobny problem. Visty to takto presne maji.
Chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost, jak nainstalovat Windows 11 na notebook Asus GL753VE, při instalaci na mě vyskočí hláška: Procesor se v tuto chvíli nesplňuje požadavky na systém Windows 11”
V ntb je CPU: Intel Core i7 7700HQ...
Poslední příspěvek
Pouzit Rufus.
Rufus stahne ISO a upravi ho tak, aby nekontroloval TPM 2.0, RAM ani SecureBoot.
Znamemu instalace take neprosla v pihode, ma ji upravenou stejnym zpusobem.
Samozrejmne muze kdykoliv prijit aktualizace Windows 11, ktera na...
Ahoj, nejde mi naistalovat Kumulativní aktualizace pro Windows 10 Version 22H2 pro systémy typu x64 (KB5046613). Stále mi svítí ikona vaše zařízení se musí restartovat, aby se nainstalovaly aktualizace. Restartuji to každý den několikrát, vypínám i...
Poslední příspěvek
Však som písal, trvalo to opravdu nějak dlouho , tím som ti dával za pravdu.
Teraz som zrovna chcel skopírovat jeden link v programe, dám pravů myš a nepíše toto: Tuto aplikaci zablokoval správce systému , takže moj Win není opravený. Ale to je iné...