Děkuji za pomoc ....:Hooder:...
Sims 2- Pokládání podlahy
Moderátoři: beather, Mods_senior
Sims 2- Pokládání podlahy
Dobrý den, včera jsem sestře koupil z www.funstore.cz hru sims . Dnes mi ale oznámila že jí nejde pokládat podlaha tak jsem se na to kouknul a opravdu nešla. Dříve jste jí položili jedním clickem nebo táhnutí myši. Má Windows 7 .
Google !!!
Re: Sims 2- Pokládání podlahy
Co hru spustit v kompatibilním módu?
Google !!!
Tak pak už zbývá jen patch pro Win 7 (pokud existuje) nebo přímo virtuální mód Win XP ve Win 7, pokud je na to potřebný počítač (kompatibilní sestava pro virtualizaci) a příslušný typ Win 7.
Oh.. Tak to zas takový noob sem
Nevíte kde ten patch sehnat ?
Google !!!
A vše ostatní stavit jde? (zdi apod.)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Žádný patch nepotřebuješ.Mi běží Sims 2 na Windows 7 i bez režimu kompatibility.Zkus při pokládání podlahy přidržet tl.SHIFT.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Zdi stavit také nejde .
Marfy - To máte teda supr že vám to všechno jde ale tim mi moc nepomůžete a shift je jen na větší plochy
Marfy - To máte teda supr že vám to všechno jde ale tim mi moc nepomůžete a shift je jen na větší plochy
Google !!!
Toto dělá jedině cracknutá verze hry - tak tu nevykládej že jsi to kupoval
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Jenom upřesním, že to dělají špatné cracky, nejnovější tím už netrpí. Takže to opravdu není kupovaná hra.
Google !!!
V jaké konfiguraci? Co řešíš, už víš čím to je - pomoc musíš hledat jinde
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 4887 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od WinDroid