Mafia 2 - problém se zapnutím hry
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Mafia 2 - problém se zapnutím hry
Založ si vlastní téma..
Mirek1 píše:defoo Můžeš doložit foto?
Jinak by sis měl založit vlastní téma.
tady mas link http://img838.imageshack.us/i/steamj.jpg/
Moderátor!! pls zakročit.Udělej prosím nové vlákno,už je toho privela..
Defoo:Když klikneš na GAMES? hru na účtě nemáš?
Defoo:Když klikneš na GAMES? hru na účtě nemáš?
Ano mam ji tam. dam games/view games library ... mam tam mafii 2 a demo mafie2. pokud poklikam na hru tak mi zase vyskoci to okno co jsem sem daval.
M4RTY píše:Založ si vlastní téma..
M4rty omlouvám se, nechtěl sem zakladat novej topic.. tak sem to nacpal do podobneho vlakna. Přeci jen mám problém se zapnutím hry. Ještě jednou se omlouvám.
Aktivoval si tu hru?
Asi mě nerozumíš..vyfoť tu hru jak máš v profilu aktivní a staženou.Pokud poklikaš na hru ve svým účtu,musí ti jít pustit.Vyfoť okno s aktvním GAMES
Asi mě nerozumíš..vyfoť tu hru jak máš v profilu aktivní a staženou.Pokud poklikaš na hru ve svým účtu,musí ti jít pustit.Vyfoť okno s aktvním GAMES
ano ted rozumim. Mam pucenou originalku ale key mi to nebere. asi je pravdepodobne pouzivanej ( spis urcite )
No, tak to bys tady neměl ani psát, jelikož je to warez, a jelikož je to přes Steam tak ti to půjčené určitě nepojede, jedině non-steam crack, ale to je taky proti pravidlům...
aha takze originalni hra je warez.. Takze si to jen tak nezahraju?
Kámoš ti půjčil DVD?
Kámoš ti měl říct heslo a jméno účtu.Ano,je používanej.Jestli ti kámoš řekne heslo,směle do toho..

Kámoš ti měl říct heslo a jméno účtu.Ano,je používanej.Jestli ti kámoš řekne heslo,směle do toho..

Jasný rozumim dikec
Aspon někdo se ozval diky.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek