Zdravím. Zakoupil jsem si originál Mafii 2 (jednička byla bombózní takže nebylo co řešit :)) a hned po příchodu domů začal instalovat. Nejprve Steam a pak Mafii. Když bylo všechno hotovo dal jsem spustit přes Steam. Hodí mi to "Instalace: Microsoft DirectX for Windows". Když to doběhne, vyskočí na mě hláška: , každopádně download jede dál, načež na mě pc vyhrkne: Zkoušel jsem to asi už 5krát. Omlouvám se zda to tu bylo, ale nic jsem nenašel...:( Díky předem
Mafie ani žádná jiná hra ze steamu,se neinstaluje do Program Files.Steam hry mají svoji aplikaci přes kterou je plně ovládáš.Pochopitelně i při spouštění.Tak že,složka mafie je ve složce steam.A neblněte hlavu tomu klučinovi..s nějakým program files
UNS:A taky sem ti psal,ať zaktualizuješ directX udělal si to?nebo si to přehlídl.Koukej spolupracovat,když chceš poradit
Zdravím, mám takový problém že při každém spuštění se mi otevirají okna které nechci (viz. obrázek) a to i po nové instalaci systému, chromu a přihlášení. Děkuji
prohlizec.png
Poslední příspěvek
Ojj takové jednoduché. Sem se nad tim trapil tak dlouho a stacila banalita :D po spusteni jsem ty stranky vsechny odstranil a je klid. Diky moc
Zdravíčko, dnes mi na max. pár sekund zhasl počítač a potom se vše načetlo až na jednu aplikaci. Našel jsem jsem toto v hlášení Zabezpečení a údržba > Sledování spolehlivosti. Dokáže mi říct jak moc kritické to je a co se vůbec jedná.
E.: přidána...
Poslední příspěvek
Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...