Dobrý den.
Na svém pc jsem administrátor a potřebuji zjistit heslo uživatele se standartním oprávněním.
WINDOWS VISTA
Potřebuji získat heslo uživatele
Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team
Re: Potřebuji získat heslo uživatele
UŽIVATEL JE PŘIHLÁŠEN
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Co takhle zkusit třeba Ophcrack ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
zřejmě to potřebuje hned a pokud u sebe nemá cd tak se mi zdá že Ophcrack nepojede..
Je to nemorální. Jak by se vám všem, kteří radíte líbilo, kdyby se vám někdo hrabal ve vašich datech..? 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
píše, uživatel je přihlášem, tudíž je asi někdo přihlášen na jeho PC a on ho potřebuje vypnout tak aby přihlášený uživatel neztratil data, což je podle mě vysoce morální..
Potřebuješ to heslo vědět nebo ti stačíhlášen mít přístup na ten účet? Když jsi administrátor, tak můžeš heslo změnit nebo rovnou smazat Ovládacích panelech - Uživatelské účty.
\\EDIT
Jsi právě na tom účtu kde chceš zjistit heslo, nebo jsi přihlášen na svém účtu a ten druhý účet je jenom přihlášen, ale nejsi v jeho prostředí?
\\EDIT
Jsi právě na tom účtu kde chceš zjistit heslo, nebo jsi přihlášen na svém účtu a ten druhý účet je jenom přihlášen, ale nejsi v jeho prostředí?
Notebook: Acer Extensa 5230E
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek