Omylem jsem zformátovala disk. Mohu data ještě zachránit?*

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

Odpovědět
LeftHand
nováček

Omylem jsem zformátovala disk. Mohu data ještě zachránit?*

Příspěvek od LeftHand »

Omylem sem si zformátovala disk D,na tomto disku jsem měla důležité věci ... jak to napravit ?! jsem z toho zplně hotová :cry: :x potřebuju všechno zpět proísm poraďte.. přece to musí nějak jít :huh:
Naposledy upravil(a) Myloš dne 25 srp 2010 21:46, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu „NECHTĚNÉ ZFORMÁTOVÁNÍ“ – minimální vypovídací hodnota + neslušné KŘIČENÍ VELKÝMI PÍSMENY.
samotarrk
Level 6
Level 6
Kontaktovat uživatele:

Re: NECHTĚNÉ ZFORMÁTOVÁNÍ

Příspěvek od samotarrk »

Stáhni a nainstaluj free verzi tohoto programu EASEUS DATA RECOVERY WIZARD.

http://download.chip.eu/cz/Data-Recover ... 17906.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sic ti data nezachrání, protože je to demo, ale zjistíš, zda tam vůbec jsou. A pak se můžeme bavit dále.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Diablo »

Použij program Recuva.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
LeftHand
nováček

Příspěvek od LeftHand »

ztáhla sem si ten program (DataRecoveryWizard) co dál ? .. tomuhle programu nerozumím a nechci to zbabrat ještě více :oops:
Francek
Level 2
Level 2

Příspěvek od Francek »

Taky doporučuji Recuva , ale pokud jsi už ten disk něčím zaplnila tak máš nejspíš už smůlu... :-( Nejlepší bude pokud vyzkoušíš několik ruzných programů na obnovu dat, každej program může pracovat různě....

Zachraňte smazané soubory - iDNES
samotarrk
Level 6
Level 6
Kontaktovat uživatele:

Re: Omylem jsem zformátovala disk. Mohu data ještě zachránit

Příspěvek od samotarrk »

Nainstaluj a spusť. Nech prohledávat zformátovaný disk. Toť vše.

Doporučuji ověřené. Zachránil mi 750GB dat.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Y_ago_Cz
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y_ago_Cz »

Nebo zkus progtram GetDataBack zachranil mi data z notebooku i po slouceni oddilu a nasledne preinstalaci systemu.Takze by mel pomoci i tome,ale bohuzel j etaktez demo,ale zjisti jestkli tam neco je a jak psal samotarrk pak se muzeme bavit dale. Ale POZOR nesmis tento program instalovat na disk,ze ktereho chces data zachranit!!! Takze pokud jsi mela rekneme jenom jeden disk C, ktery jsi zformatovala a nainstalovala na nej znova windows tak nemuzes na ten samy disk nainstalovat tento program pro obnovu dat. Nejsem si jisty jestli to plati i pro Recuvu a ten DataRecoveryWizard,jelikoz nemam s nima zkuseenosti,ale mam tokovy dojem ze to bude stejna podminka....
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Nejlepší program na obnovu dat je R - Studio. Ale v žádném případě nesmíš data obnovit na stejný disk, jinak se s nima rozluč!
guest

Příspěvek od guest »

LeftHand píše:ztáhla sem si ten program (DataRecoveryWizard) co dál ? .. tomuhle programu nerozumím a nechci to zbabrat ještě více :oops:
Data Recovery Wizard znamená Průvodce obnovením dat, pokračuj dál - nemáš co pokazit. Buďto se obnoví, anebo ne.

Jak už ale bylo výše psáno, data se musí obnovovat na jiný fyzický disk. Musíš si tedy od někoho půjčit disk - pokud jsou ta data moc důležitá, tak i koupit nový.

Pokud to budeš obnovovat na stejný, např. C na C, tak se ti něco málo podaří obnovit, ale zbytek asi bude nenávratně kdesi .....
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal
    od MoA285 » » v Reklamace a zákony
    15 Odpovědi
    43701 Zobrazení
    Poslední příspěvek od MoA285
  • Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
    od Ondras66 » » v Windows 11, 10, 8...
    3 Odpovědi
    7467 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Jak permanentně smazat data z USB disku?
    od Patrik92 » » v Vše ostatní (bezp)
    16 Odpovědi
    10209 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Minapark
  • SSD Sata Disk
    od Whoan » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1 Odpovědi
    6011 Zobrazení
    Poslední příspěvek od pcmaker
  • Jaký ssd disk?
    od doudinin » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5 Odpovědi