Omezení spuštění dat (vyřešeno)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
ini808
Level 3.5
Level 3.5

Omezení spuštění dat (vyřešeno)

Příspěvek od ini808 »

Právě jsem chtěl do druhého počítače přetáhnout video z dovolené (4,09GB, avi) a Windows mi vyhodily zprávu, že v zájmu bezpečnosti tento program ukončí. Pokud nechám toto okno otevřené a nekliknu na Zavřít zprávu, tak se mi video zkopíruje, ale poté vyskočí stejná věc při jakékoli manipulaci s tímto souborem.
Co jsem našel, tak lze přepnout pouze mezi omezením více nebo méně programů. Je možné Omezení spouštění dat nějak vypnout?
Přílohy
01.JPG
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Pravý klik na Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Výkon-Upřesnit/Zabránění spuštěných dat (DEP).
Měl bys mít zškrtnutou volbu Zapnout omezení ... pouze pro systémové programy a služby.

Jestli to tak máš a přesto ti to blokuje, můžeš to úplně vypnout v Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Spuštění a zotavení systému/tlačítko Upravit a v boot.ini přepiš parametr pro /noexecute z optin na alwaysoff.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
ini808
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od ini808 »

mikel píše:Jestli to tak máš a přesto ti to blokuje, můžeš to úplně vypnout v Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Spuštění a zotavení systému/tlačítko Upravit a v boot.ini přepiš parametr pro /noexecute z optin na alwaysoff.
Díky, to je ono
Stanooo
nováček

Re: Omezení spuštění dat (vyřešeno)

Příspěvek od Stanooo »

mikel píše:Pravý klik na Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Výkon-Upřesnit/Zabránění spuštěných dat (DEP).

Měl bys mít zškrtnutou volbu Zapnout omezení ... pouze pro systémové programy a služby.

Jestli to tak máš a přesto ti to blokuje, můžeš to úplně vypnout v Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Spuštění a zotavení systému/tlačítko Upravit a v boot.ini přepiš parametr pro /noexecute z optin na alwaysoff.

Já tam mám jenom tlacitko nastavit a tam zadny tyhle parametry nejsou ... co stim ???
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Whatsapp - omezení příchozích hovorů
    od teichmann.ondrej » » v Programy ke stažení
    0 Odpovědi
    36727 Zobrazení
    Poslední příspěvek od teichmann.ondrej
  • Spuštění PC
    od Elbeckho » » v Problémy s hardwarem
    11 Odpovědi
    8507 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Kminek
  • Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
    od nevim1050 » » v Vše ostatní (hw)
    15 Odpovědi
    66476 Zobrazení
    Poslední příspěvek od nevim1050

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“