OK jak na něco zajímavého na "megáči" narazím, dám vědět...Jidhash píše:2 El Diablo
tak až budeš, tak na mě pamatuja dej pak vědět jak to jde, zajímalo by mě jestli je chyba jen u mě nebo někde jinde
Stahování pomocí RapidShare
Moderátor: Mods_senior
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Já z těch blbejch dotazů dneska nevídu ... Vono existuje nějakej SW kam nafrkáš vodkazy a samo se ti to stahne?
Pro ty co odsuzují tento typ stahování zatím sem nenašel v P2P sítích jediný film s českým zvukem. Co je česky všechno je na megauploade nebo rapidshare a podobných servrech.
Pro ty co odsuzují tento typ stahování zatím sem nenašel v P2P sítích jediný film s českým zvukem. Co je česky všechno je na megauploade nebo rapidshare a podobných servrech.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Každá část má svůj link...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Jidhash
- Tvůrce článků
2 mato
z vlastní zkušeností vím, že vyhledavání linků k souborům uložených na rapidu ( a nejen tam ) je zbytečné, protože většina z nich je opatřena heslem
takže se buď přihlásíš na nějaké warez forum, nebo využiješ různých veřejně dostupných stránek ( blogu ), na kterých jejich autoři tyto linky i s hesly uveřejňují ( tady máš jeden příklad )
z vlastní zkušeností vím, že vyhledavání linků k souborům uložených na rapidu ( a nejen tam ) je zbytečné, protože většina z nich je opatřena heslem
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Jak na blogy klik na můj podpis Pokud chceš rovnou třeba filmy z blogů přez rapid, sdílení, a j. napiš SZ pár jich mám vypíchnutejch v záložkách.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
megaupload
GetLink5 na megaupload, pockate si cca 30-40sekund a tahate donemoty :)
- Jidhash
- Tvůrce článků
Re: megaupload
není až tak úplná pravda, i Megaupload je limitován, je to sice řádově ve stovkách MB ( nesledoval jsem přesnou hodnotu ), ale je tam strop, už jsem na něho párkrát narazil, stačilo tak hoďku počkat ( věnovat se třeba rapidu ) a pak to zase rozjetochmo píše:GetLink5 na megaupload, pockate si cca 30-40sekund a tahate donemoty :)
Jak na torrenty
limit
tak limit na Rapid je za každejch 50 MB následně čekat hodinu.
megaupload možná ve skutečnosti ani plnej neni, jenom prostě chtěj ab sme si nainstalovali ten jejich toolbar, což je ve skutečnosti alexa spyware, a alexa se dá na počítači pomocí registrů nasimulovat, takže kdo chce tak mu to pošlu je to .reg soubor to spustíte a dáte že chcete přidat informace do registru a - šup, hned můžete stahovat jak chcete, protože si megaupload myslí že máte ten jejich toolbar...
pište na berandaniel(zavináč)seznam.cz (ten (zavináč) je tam takhle kvůli spamerům...)
pište na berandaniel(zavináč)seznam.cz (ten (zavináč) je tam takhle kvůli spamerům...)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 7236 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pcmaker