..prosím poraďte..každá rada dobrá Zamrzání PC při jakékoli větší zátěži
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Zamrzání PC při jakékoli větší zátěži
Tak sem důkladně otestoval paměť a ta je taky v pořádku ach jo ja už fakt nevim
..prosím poraďte..každá rada dobrá 
..prosím poraďte..každá rada dobrá - El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to jako by se přehřívali paměti GK, zkus sundat bočnici a pustit na to ventilátor.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zkusil sem to,ale vůbec to nepomohlo...možná se to zaseklo eště dřív...a už mi to padá i u videí 
99% zdroj, zvláště v těchto dnech, kdy teploty připomínají záznamy teplot z infekčního oddělení.
Půjč si od kamaráda na test.
Půjč si od kamaráda na test.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
No to bude asi obtížný...většinaj mejch kámošů ani neví co to je ...a nahradní nemam no...když řikáš 99% tak v tom případě asi nic nezkazim když koupim nový výkonější ne?
// asi je to blbost já to vim,ale otec (samozřejmě z PC neumí
) si myslí že by pomohla reinstalace windowsu je to pravda?
// asi je to blbost já to vim,ale otec (samozřejmě z PC neumí
Určitě ne, toto je HW závada
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
milhaus5380
- nováček
Mam stejný problem stejnou sestavu az an ramky 333 mhz kingstom 2x 512 a zdroj 450w nový tak nevím v cem je problem delal jsem reinstal pc vse ok pocitac beha krasne ale po menci zatezi se resetuje bud sam nebo je cerna obrazovka kdy musim provest tvrdej reset nevim co stim teploty se zdají v poradku ale myslim ze to dela GK nevim co stim je celkem dobra
milhaus5380 za 1. Založ si své vlastní téma a za 2. odpovídáš do 6 měsíců staréhu tématu.
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek