chtěl bych se zeptat, jestli náhodou nevíte co udělat. Když zapnu počítač tak se mě to zeptá, jakým to chci spustit způsobem (stav nouze,stav nouze práce v síti, spustit běžným způsobem,..) a ať dám cokoliv, počítač se restartuje a zase se mě to ptá jakým způsobem zpustit.
nevíte někdo co s tim???
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Možná - pomocí Hirens Boot CD, ale je to komplet v AJ. Lepší by bylo zapůjčit si CD. Měl bys ho mít k PC, pokud sis ho kupoval s Windows.
Spíš to vypadá rovnou na reinstalaci systému.
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
Počítač mi hlásí, že mám zapnout bránu Firewall. Když se jí pokouším zapnout, tak mi to vyhodí hlášku:
„Firewall v programu Windows Defender nemůže změnit některá nastavení.
Kód chyby 0x8007042c“
Nevíte někdo c s tím?
Poslední příspěvek
Popravdě já nevím co s tím, ale snad výrobce by mohl, koukni
Při diagnostice sítě ve Windows 10 mi zahlásí chybu: „Není spuštěna služba DPS (Diagnostic Policy Service)
Pokud se pokouším spustit službu ručně, tak mi vyskočí:
„Systém Windows nemohl v počítači Místní počítač spustit službu Služba DPS...
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).