mikrofon

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Zamčeno
salvos
nováček

mikrofon

Příspěvek od salvos »

Dobry den mam takovej malej problem :) preinstaloval jsem pc nainstaloval vse potrebne ale nejde mi mikrofon z toho co jsem tady vycetl jsi myslim ze problem je v nastaveni biosu akorat nevim co tam mam nastavit :), ve spravci zarizeni mam otaznik jen u ''zvukove zarizeni na zbernici High Definiton Audio'' ale to jak jsem pochopil by na to nemelo mit vliv, kompa mam Athlon 64 3500+ zakladni deska K8N Neo4-F graficka karta ATI Radeon HD 3800 prosim poradte predem diky
jaojao
Level 5.5
Level 5.5

Re: mikrofon

Příspěvek od jaojao »

Stahni si ovladače dle OS (zatrhni accept a next)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Vítám Tě na Pc-help! V Biosu, žádný mikrofon nenastavíš. Podle všeho chybí, nebo je nevhodný ovladač zvukové karty. Najdeš jej na CD k základní desce, případně na stránkách výrobce základní desky, pokud to je integrovaná zvuková karta.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
salvos
nováček

Příspěvek od salvos »

Tak jsem to nainstaloval znova aj ty HDIM ovladace ten u nej mi otaznik zmyzel ale mikrofon furt nejde a to jem zkousel tri
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Podívej se do Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - Zvuk - nastavení výchozího zařízení a také zda nemáš staženou hlasitost u mikrofonu a pak otestuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
salvos
nováček

Příspěvek od salvos »

tak tam mam nastaveny Realtek AC97 Audio nic jinyho tam ani nejde a hlasitost mam na plno jeste se chci zeptat neda se neco s mikrofonem nastavit v tom programu od zvukovky jmenuje se sound effect manager
jaro3
člen Security týmu

Příspěvek od jaro3 »

Zkus sem dát screeny , jak to máš nastaveno. Máš mic ve správné zdířce?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
salvos
nováček

Příspěvek od salvos »

mikrofon mam zapojenej dobre dival jsem se snad uz strokrat :) http://yfrog.com/f/j5beznzvuyauj/ tady mate ten screen
salvos
nováček

Příspěvek od salvos »

tak uz to beha :) vubec nevim cim to mohlo bejt ale jde to :) fakt nechapu
jaro3
člen Security týmu

Příspěvek od jaro3 »

Pokud nejsou problémy , můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
jaojao
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od jaojao »

:D nelam si s tím hlavu :D
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“