Mám dotaz. Chtěl bych se zeptat jestli jde u Windows XP stejně jako u Vist nebo 7 nastavit hlasitost jednotlivých spuštěných aplikací (=směšovač hlasitosti). Pokud to u XP nejde,chtěl jsem se zeptat na nějakou vhodnou alternativu (nějaký software...). Předem děkuji za odpověď
P.S. Jsem víceméně počítačový laik takže jsem nevěděl kam tento příspěvek zařadit,takže se omlouvám za způsobený nepořádek
Naposledy upravil(a) Myloš dne 31 kvě 2010 22:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava nadpisu „Směšovač hlasitosti u XP“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Vítám Tě na Pc-help! Pokud jde o hlasitost jednotlivých zařízení stačí kliknout pravým myšítkem na ikonu reproduktoru vpravo dole na liště a zvolit "Otevřít ovladač hlasitosti" a vybrat si a upravit co potřebuješ.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
to v XP asi nepude
on má na mysli ovládání hlasitosti každé aplikace zvlášť
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
To už jsem právě zkoušel a nezobrazují se tam spuštěné aplikace (teda aspoň mně) - mám tam pouze : Celková hlasitost,Zařízení Wave,Softwarový syntezátor a Přehrávač CD. Na druhém notebooku mám Windows 7 a když otevřu Směšovač hlasitosti vždycky jsou tam ikony jednotlivých spuštěných aplikací a jejich hlasitost...Pokud s tím má někdo zkušenosti a ví o nějakém softwaru byl bych velice vděčný
Myslím že XP štandardne túto funkciu ešte nepodporujhú, ja som sa za 10 rokov s touto alternatívou ešte nestretol ani ako s aplikáciou, ktorá by tútu možnosť ponúkala.
Pokud máš na mysli nastavení hlasitosti jednotlivých aplikací při spuštěných více programů, tak to XP neumí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na slideru hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu...
Zdravim vas. Poprosim o radu.
Kupil som si novy tv model Samsung QE65S90D. Kupil som si ju hlavne na hranie pc hier v 4K.
Ked idem do pc nastaveni obrazovky tak tam nemam pristupnu moznost nastavenia rozlisenia. Viz obrazok nizsie.
Moj monitor...
Poslední příspěvek
@mandes : Zřejmě už lepší vlastnosti HDMI-HDMI nezískáš. Kdybys měl HDMI 2.0 omezení, zřejmě ti budou při 4K@138.6Hz zlobit barvy (zeleno fialový). Pokud to máš OK, už nový kabel nekupuj.
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...