Nový notebook

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zamčeno
Worda
nováček

Nový notebook

Příspěvek od Worda »

Ahoj

Mám nový notebook HP Pavilion dv7-3160ec...Počítač běží všechno v pohodě tak jak je to nastavené od výrobce. Jenže já mám rád svoje nastavení takže když jsem měl nový počítač okamžitě jsem ho přeinstaloval a naformátoval podle svého, prostě od nuly. Jenže tady jsem nenašel bootovací CD/DVD operačního systému Windows 7 (prostě mi ho ani nedali). Do teď jsem uživatel XP. Můžete mi poradit jak tedy přeinstalovat popřípadě co k tomu potřebuji když budu dělat - Komplet naformátovaní notebooku, rozdělení disku na jednotlivé svazky jsem zvyklý na C (windows, programy) a D (hudba filmy hry atd.), a naistalování Windows 7, stažení ovladačů HP. Taky se mi zdá že tam je hodně programů nepotřebných hlavně od HP.
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový notebook

Příspěvek od El Diablo »

Mělo by být na HDD, nějaký nástroj od HP by měl být schopen ho vytvořit. Hledej něco jako Recovery tools...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
d1amond
člen HW spec týmu

Re: Nový notebook

Příspěvek od d1amond »

Jak radí El Diablo, ale moc si nepomůžeš. Dostaneš se opět do stavu, ve kterém jsi laptop pořídil. Všichni výrobci mají své "doporučené" programy, které jsou součástí instalační image.
Pokud chceš vlastní, musíš stávající systém pročistit a pak si jej zazálohovat svépomocí. Když si C si rozdělíš na D: E:... a budeš reinstalovat z origo image, tak o ně stejně přijdeš - formátuje to dle vlastního nastavení, bez možnosti to ovlivnit
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Příprava SSD pro nový notebook
    od buripe » » v Problémy s hardwarem
    2 Odpovědi
    2388 Zobrazení
    Poslední příspěvek od buripe
  • nový PC