Je nutné instalovat ovladače?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- majkll
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Je nutné instalovat ovladače?
Chci se zeptat jestli když naformátuju hdd a nainstaluju xp home tak jestli se musí instalovat zvukovka a nebo graf.karta atd. nebo jestli prostě nainstaluju win. a vše normálně poběží.
Dík za radu.
/změna nadpisu
/mikel
Dík za radu.
/změna nadpisu
/mikel
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
-
Runn3r
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
muze to jit a nemusi. ve widlich sice nejaky ovladace sou, takze ti to snad pojede. ale pokud mas novej hardware, tak to asi nepojede.
treba ja sem nedavno preinstalovaval wokna a vsechno jede v poho, ale kdyz sem to instaloval kamosovi, tak u neho nesel treba zvuk a musel sem ho doinstalovat.
kazdopadne je lepsi si vzycky nistalovat ovladace primo od vyrobce...
treba ja sem nedavno preinstalovaval wokna a vsechno jede v poho, ale kdyz sem to instaloval kamosovi, tak u neho nesel treba zvuk a musel sem ho doinstalovat.
kazdopadne je lepsi si vzycky nistalovat ovladace primo od vyrobce...
the best -->> Runn3r <<-- the best
- majkll
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
A zvládnu to nainstalovat když je mi 14? Jaký máš ty s instalací xp skušenosti?
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
- majkll
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Myslíte že to zvládnu nainsalovat? Musí se tam něco složitě nastavovat v Biosu nebo tak?
Dík za rady
Dík za rady
Nemusíš se bát, instalace ovladačů není těžká záležitost. Nejdůležitější je, aby byly určeny přesně pro ten daný typ hardwaru, ale jestli je máš na originálních CD dodávaných k hardwaru, tak nebude problém.
Btw. je to lehčí, než formátovat disk a instalovat wokna.
P.S. V podpisu mám odkaz na pravidla, tak si přečti hlavně část o pojmenovávání příspěvků.
Btw. je to lehčí, než formátovat disk a instalovat wokna.
P.S. V podpisu mám odkaz na pravidla, tak si přečti hlavně část o pojmenovávání příspěvků.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- majkll
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Dobrá,příště si na ten název dám pozor!
Ale mě spíš zajímá jestli ty xp zvládnu sám instalovat. Jestli když naformátuju hdd jestli je ta instalace těžká.
A ještě mě zajímá jak poznám přesně jakej mám model třeba graf karty? abych mohl stáhnout ovladače z netu. Mám normálně otevřít skřín a je to tam napsaný nebo je na to nějákej program.
Díky moc!
Ale mě spíš zajímá jestli ty xp zvládnu sám instalovat. Jestli když naformátuju hdd jestli je ta instalace těžká.
A ještě mě zajímá jak poznám přesně jakej mám model třeba graf karty? abych mohl stáhnout ovladače z netu. Mám normálně otevřít skřín a je to tam napsaný nebo je na to nějákej program.
Díky moc!
Instalaci Windows Xp si můžeš vyzkoušet je na to simulátor který si můžeš stahnout tady: Windows XP Setup Simulator 1.0 případně v druhém odkazu, ale je to v angličtině.majkll píše:Ale mě spíš zajímá jestli ty xp zvládnu sám instalovat. Jestli když naformátuju hdd jestli je ta instalace těžká.
Menší pokec k tomu v češtine je třeba tady: hlavně se po spuštění nelekni že se na obrazovce objeví bios
- majkll
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Jo ten simulátor jsem si už zkoušel,ale to je opravdu tak jednoduché?
A co bootování ?
A co bootování ?
Instalace woken je opravdu jednoduchá, až na pár vyjímek je plně automatická. A v těch pár případech, kdy po tobě chce nějaké nastavení, je to velmi dobře vysvětleno, takže hned pochopíš, co po tobě chce.
Pak musíš nainstalovat originální ovladače hardwaru a nakonec programy, které používáš.
Pak musíš nainstalovat originální ovladače hardwaru a nakonec programy, které používáš.
Znáte pravidla?
-
guest
Dobrej návod je třeba zde: http://www.red-fox.wz.cz/instalace-windows-xp.html nebo zde http://jnp.zive.cz/?q=node/2410, ale ten druhej je trochu ořezanej a navíc tam ještě trochu straší s tím SP2.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek