ahoj ,
prosím o radu, nejde mi najednou načíst email na seznamu. A to ani přes operu ani pře mozillu. Dopoledne vše funkční.
Nejde mi načíst email na Seznamu.*
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Nejde mi načíst email na Seznamu.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 01 dub 2010 00:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nadpis „seznam email“ svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Četli jsi je?
Důvod: Nadpis „seznam email“ svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Četli jsi je?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Re: seznam email
Ahoj.. nepanikařil bych a chvíli počkal... pokud není problém u tebe, tak se to projeví... během toho čekání.
Nejspíš nebude chyba u tebe, pokud ano, tak si připrav informace o systému, programech, změnách předcházejících problému atd....
Nejspíš nebude chyba u tebe, pokud ano, tak si připrav informace o systému, programech, změnách předcházejících problému atd....
ted jsem zjistil když vypnu firewall, tak to naběhne, jakmile zapnu, tak to opět najede jen do půlky a načte se bílá stránka
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Zajímavé... FW to jen tak nezablokuje (nějaká jeho aktualizace?)... hledej v jeho nastavení. Co máč za FW?
Outpost Firewall Pro no hledám a nic nenacházim
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Taky sem ho měl... ale doba se asi změnila a nevzpomínám si na nastavení, každopádně je dobrý, že víš, kde je problém. Snad poradí někdo znalejší... (mladá chce na Facebook
) , takže pokorně odkráčím.
) , takže pokorně odkráčím.Re: seznam email
ha ten face:o((( zkusil jem přeinstalovat a nic
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 35 Odpovědi
- 10344 Zobrazení
-