Není snížená hlasitost ve správci zvuku? To je vedle hodin.
Kabely jsou v repro dobře zapojené? Mohly se vysunout (zvláště pokud jsou krátké.
Zkus repráky zapojit třeba k televizi nebo CD přehrávači zda půjdou.
nefunguje mně zvuk videí
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- samotarrk
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunguje mně zvuk videí
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Nejde to ani na sluchátkách? Máš to vzadu v zelené dírce?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
sluchátka nemám, jsem už zoufalá, co mám nový PC pořád něco řeším. jak už jsem psala, zvuk nefungoval už jednou, potom jsem něco nastavila a bylo to, ale nemůžu si vzpomenout. Díky moc, kdyby jsi na něco přišel budu moc ráda, teď už jdu spát , podívám se zítra, budu doufat, že na to přijdeš..ahojky sonja
-
Uziv00
Takže kontrola:
- dole v liště ikonka reproduktoru - přítomna.
- levoklik - zobrazí se táhlo potenciometru + zatržítko ztlumit - zatržítko NENÍ zatržené
- pravoklik - otevřít ovladač hlasitosti - zkontrolovat, zda není zatržítko ztlumit někde zatrženo - s výjimkou mikrofonu, nebi line-in.
- dole v liště ikonka reproduktoru - přítomna.
- levoklik - zobrazí se táhlo potenciometru + zatržítko ztlumit - zatržítko NENÍ zatržené
- pravoklik - otevřít ovladač hlasitosti - zkontrolovat, zda není zatržítko ztlumit někde zatrženo - s výjimkou mikrofonu, nebi line-in.
ano přesně tak to je jak píšeš, nejsem teď sice u svého PC, ale kontrolovala jsem to tolikrát, že si to pamatuji. Ten mikrofon tam ale není - nezobrazuje se v té podlouhlé tabulce hlasitosti a ani v možnostech nejde přidat, ale to už od začátku, co mám tento PC mně nefunguje kvůli tomu SKYPE, musím psát jenom zprávy - a to je vlastně další můj problém. Je to fakt k vzteku, nevím co mám dělat, vím, že je to v nastavení, protože už jednou mně ten zvuk nešel - 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 5072 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od JosefLasak
-
- 4 Odpovědi