Opraven nic neříkající název. Pokud to není správně slovensky, tak promiň, nebo to oprav (tlačítku Upravit). Pic
Ako otvoriť sůbor.dat
Moderátoři: beather, Mods_senior
-
cervenak1234
- nováček
Ako otvoriť sůbor.dat
hrám zopár hier a chcel by som sa pohrabať v systéme ale neviem kde mam otvorit súbor.dat nevedia to ani kamosi a môj strýko programátor sa zase na také nesústredi mohli by ste mi pomôcť?

Opraven nic neříkající název. Pokud to není správně slovensky, tak promiň, nebo to oprav (tlačítku Upravit). Pic
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Re: .dat
.dat otevřeš v notepadu.. nebo třeba v PSPadu... proč ho chceš otevřít? To je soubor pro aplikace...
- memphisto
- Guru Level 13

Re: .dat
Tohle otevřeš jedině tím programem, kterým byla ta hra vytvořena, protože spousta programů si dělá tyhle soubory, ale otevřít a správně zobrazit jen tím jedním
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
cervenak1234
- nováček
Re: Ako otvoriť sůbor.dat
ďakujem za rad
potreboval som ho otvorit lebo hram hru a nechce mi ulozit to čo som uz nahral staci v nej prepisat ja hram offline takze nepodvadzam
potreboval som ho otvorit lebo hram hru a nechce mi ulozit to čo som uz nahral staci v nej prepisat ja hram offline takze nepodvadzam