Dumprep.exe

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
Gazosh
nováček

Dumprep.exe

Příspěvek od Gazosh »

V procesech se mi samovolně spustí proces dumprep.exe, spustí se asi 5x a jeden zabíra kolem 20%využití.takže to jede na 100% a kouše se to když ho vypnu vše je OK a zas to jede,prosím nevíte někdo jak se ho zbavit?
shark1359
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od shark1359 »

Mrkni sem. http://www.processlibrary.com/directory ... index.html
Co jsem tak vyčetl tak to patří k XP-čkám a když se spustí tak proto, že je něco špatně,detailní výpis chyby dělá do textovýho souboru k odeslání Microsoftu. :tellme: Víc ze mne nevymlátíš,"páč" softwarová angličtina mi asi ještě chvíli potrvá. Šmejd to ale není. :? Co jsi dělal,před tím než se ti začal spouštět ? Myslím že by to ostatním rádcům pomohlo.
Zatím . . . :wink:
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

Dle popisu na stránkách Microsoftu se tento proces spouští vždy po pokusu o nastartovaní chybného softwaru. Neinstaloval jsi předtím nějaký SW, který se spouští hned po startu Woken?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Gazosh
nováček

Příspěvek od Gazosh »

No prostě jsem na netu třeba všechno v pohodě pak se to začne sekat tak udělám viz.nahoře
a běhá to v "pohodě"
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

pravé myšítko na Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Spuštění a zotavení systému-Nastavení/zruš zatržítko u "Zapsat událost do systémového protokolu".
Tím zrušíš výpis chyby, ale to co ji vyvolává nevyřešíš!

Zřejmě by to chtělo log z Hijacku pro začátek.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“