ja uz jsem to musel nekam napsat...jsem zoufalej
paypal-peníze
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
paypal-peníze
prosím nemuze mi nekdo poslat 1,5 dolaru na paypal?
Re: paypal-peníze
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ja si musim koupit sluchatka 
Sluchátka jdou koupit i bez paypal.
Řeknu ti jak to vypadá: registroval se nový uživatel, téměř nic o něm nevíme a žádá o peníze. Rovněž to můžeš napsat třeba na 20 fór, a potom jen užívat peněz. Promiň ale s tímto neuspěješ.
Řeknu ti jak to vypadá: registroval se nový uživatel, téměř nic o něm nevíme a žádá o peníze. Rovněž to můžeš napsat třeba na 20 fór, a potom jen užívat peněz. Promiň ale s tímto neuspěješ.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
to máš pravdu..... no tak nic
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3063" onclick="window.open(this.href);return false;
- memphisto
- Guru Level 13

Přesně tak. Napsal jsi na dalších X fór, kde by ti případně poslal každý 1,5 dolku a pak si budeš jen užívat. Ne, že bych ti to nepřál, ale peníze se dají vydělat i jinak
Zamykám
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji