kdyz zmacknu kombinaci ctrl+alt+delete mel by se otevrit spravce uloh ale misto toho mi to napise spravce pocitace zablokoval spravce uloh tento problem mam od te doby to jsem si stahl nejaky program uz ani nevim jak jse jmenoval samozdrejme jsem ho odstranil ale problem furt trva prosim pomozte mi jak to mam odblokovat dik za rady :)
p.s.: spravce jsem ja
Naposledy upravil(a) Myloš dne 21 úno 2010 13:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod:„Správce úloh“ co? Dal ti pár facek? Šel na pivo? Umřel? … Nadpis jsem upravil tak, aby vyhovoval pravidlům fóra. Příště už sám, ano?
Start / Spustit: gpedit.msc + Enter, pak Konfigurace uživatele / Šablony pro správu / Systém / Možnosti klávesové zkratky CTRL+ALT+DEL, pak klikni na Odebrat Správce úloh a vlevo klikni na Upravit nastavení zásady a aktivuj Není nakonfigurováno. Restartuj a vyzkoušej.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Buď jsi instalací neznámého programu naboural systém, nebo jsi zároveň s ním nainstaloval nějakého vetřelce. Zkontroluj PC programem Ccleaner a to i registry a případné chyby dej opravit. Dále zkontroluj PC programem Mwav.exe. Po jeho spuštění jej aktualizuj, pak zaškrtni Hledat spyware a spusť kontrolu. Případně nalezené problémy zobrazené v okně programu sem zkopíruj (ne celý log!).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Start / Spustit: gpedit.msc + Enter, pak Konfigurace uživatele / Šablony pro správu / Systém / Možnosti klávesové zkratky CTRL+ALT+DEL, pak klikni na Odebrat Správce úloh a vlevo klikni na Upravit nastavení zásady a aktivuj Není nakonfigurováno. Restartuj a vyzkoušej.
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Ahoj,
rád bych se zeptal zkušených na názor.
Jelikož WH vydalo požadavky na KCD2 rozhodl sem se, pro upgrade PC.
Sestava:
Ryzen 5 2600
GtX 1660 super
Ram 16gb 3200hz
TuF b450 pro gaming
seasonic s12ii 520w
Je tu někdo, kdo se zabývá historickými počítači ? To jest počítači staršími než PC-AT (CPU 80286) a počítače z doby před-PCčkovské, tedy z období před rokem 1980.