Free antivir

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

M4RTY
Level 4.5
Level 4.5

Re: Free antivir

Příspěvek od M4RTY »

sorry za OT, ale ty furt říkáš jak nemáš žádný vir v pc s NODem. Pro mě je tky nejlepší NOD32 :wink: . Ale dám ti příklad. Jsou dva týpci (Franta a Pepa). Franta furt stahuje do pc "p" a různý balasty ... Pepa nemá žádný antivirák a nic nestahuje nechodí na skoro žádné stránkky jenom si čte noviny na netu. To je prostě příklad toho , že záleží na uživateli...jesli bude chodit denně co denně na "p" stahovat warezy atd. Tak to bude mít 100* rychleji zavirovane... :wink:
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od memphisto »

Mám free antivir a firewall a na netu se nechovám podle desatera, ale už minimálně 3 roky nemám s viry problém. Naposledy, co jsem chytil vira, to bylo na Seznamu a prošlo to i skrze ESS, takže si nevybereš :wink: Ale trocha opatrnosti a předvídavosti nikdy neuškodí :bigups:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
ponik
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od ponik »

Mephisto jakej antivir a jakej firewall pouzivas?
ponik
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od ponik »

No tak estuju ten mrkvosofťáckej zázrak ale to je děs, teda program jako takovej je v pohodě, ale co mi začla dělat mozila, při načítání stránky to visí i několik minut a někdy, celkem často, klekne mozila úplně. Pokud se pohybuju po jednom serveru tak to jede normálně, příde mi tojako by en antivir skoumal web a brzdil načení ale to je asi blbost.
krtenek
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od krtenek »

Blbost to není. Ale pokud to nejde přenastavit...proč ho dál používat?
Poky
Level 3
Level 3

Příspěvek od Poky »

Pokud tě to brzdí, což mi Microsoftí neměl (ještě včera jsem ho zkoušel), co Avira?
ponik
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od ponik »

krtenek: ja ho nechci dál používat ale než ho odstranim tak chci najít neco jinýho.
Poky: a taky používáš Mozilu?
o aviře sem už neco slyšel asi jí skusim je o v češtine?
Poky
Level 3
Level 3

Příspěvek od Poky »

Používám Firefox / Operu / Chrome, protože prostě občas mi některé stránky zablbnou a není problém.
Myslím, že česky není, alespoň já ji mám anglicky, nicméně to mi při tak jednoduchém software nepřijde na překážku. Je velice přehledná.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“