Free antivir
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Re: Free antivir
sorry za OT, ale ty furt říkáš jak nemáš žádný vir v pc s NODem. Pro mě je tky nejlepší NOD32
. Ale dám ti příklad. Jsou dva týpci (Franta a Pepa). Franta furt stahuje do pc "p" a různý balasty ... Pepa nemá žádný antivirák a nic nestahuje nechodí na skoro žádné stránkky jenom si čte noviny na netu. To je prostě příklad toho , že záleží na uživateli...jesli bude chodit denně co denně na "p" stahovat warezy atd. Tak to bude mít 100* rychleji zavirovane... 
- memphisto
- Guru Level 13

Mám free antivir a firewall a na netu se nechovám podle desatera, ale už minimálně 3 roky nemám s viry problém. Naposledy, co jsem chytil vira, to bylo na Seznamu a prošlo to i skrze ESS, takže si nevybereš
Ale trocha opatrnosti a předvídavosti nikdy neuškodí 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mephisto jakej antivir a jakej firewall pouzivas?
No tak estuju ten mrkvosofťáckej zázrak ale to je děs, teda program jako takovej je v pohodě, ale co mi začla dělat mozila, při načítání stránky to visí i několik minut a někdy, celkem často, klekne mozila úplně. Pokud se pohybuju po jednom serveru tak to jede normálně, příde mi tojako by en antivir skoumal web a brzdil načení ale to je asi blbost.
Blbost to není. Ale pokud to nejde přenastavit...proč ho dál používat?
Pokud tě to brzdí, což mi Microsoftí neměl (ještě včera jsem ho zkoušel), co Avira?
krtenek: ja ho nechci dál používat ale než ho odstranim tak chci najít neco jinýho.
Poky: a taky používáš Mozilu?
o aviře sem už neco slyšel asi jí skusim je o v češtine?
Poky: a taky používáš Mozilu?
o aviře sem už neco slyšel asi jí skusim je o v češtine?
Používám Firefox / Operu / Chrome, protože prostě občas mi některé stránky zablbnou a není problém.
Myslím, že česky není, alespoň já ji mám anglicky, nicméně to mi při tak jednoduchém software nepřijde na překážku. Je velice přehledná.
Myslím, že česky není, alespoň já ji mám anglicky, nicméně to mi při tak jednoduchém software nepřijde na překážku. Je velice přehledná.