Jak lze Bootovat z USB bez podpory Biosu
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Jak lze Bootovat z USB bez podpory Biosu
Ahoj, řešili jsem tady můj starší notebook na kterém mi nefunguje DVD mechanika :( vypůjčil jsem si teda DVD ROM do USB , ale mám stejny problem jako u Flashky :( tím že je to do USB a já mohu v Biosu nastavit pro bootovani jen DVD mechaniku , Diskovou mechaniku a HDD tak mi to externi DVD mechaniku do USB nenajde a CD s Windowsy nenačte
co s tím ted ? 
Naposledy upravil(a) Addbot dne 01 úno 2010 17:37, celkem upraveno 2 x.
Re: Jak nabootovat Windows z USB DVD-ROM ?
Slyšel jsem o prográmku PLoP Boot Manager díky kterému lze bootovat z USB apod. bez podporty Biosu ... má s ním někdo bližší info ? potřeboval bych nějaký návod 
Re: Jak lze Bootovat z USB bez podpory Biosu
Mrkni třeba sem:
http://profiweb.net/blog/bootujeme-z-us ... u.a36.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://profiweb.net/blog/bootujeme-z-us ... u.a36.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
podle toho návodu to neudělám 
Zadej do Google: Boot z USB bez podpory Biosu a zobrazí se vícero odkazů na stránky s tímto problémem. Možná, že najdeš vyhovující postup. Osobní zkušenost s tímto problémem nemám, takže více neporadím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17 Odpovědi
- 47334 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Shokata88