Zdravím, tak jsem po dlouhé době zapnul CS, což je asi jediná hra, kterou hraju no jenomže veliké zklamání při připojování na server, kdy se CS při : Connecting to server sekne a už něudělá naprosto nic ve správci uloh je jako spuštěno, nikoliv jako neodpovídá.
Reinstalo nepomohl a firewall to nebude, protože tyden zpátky Cs běželo naprosto normálně.
Dělá to i u singelprayerovky, protože tam se taky připojuje na server. Už netuším, čím by to mohlo být, prosím poraďte
myslím CS:CZ ten se na net připojuje bez netu totiž nefunguje ani singel player, ale i kdyby řešim to i multiplayer ...
Jinak steam mi funguje normálně
Prominte, že tak pozdě, ale pořád to nejde ... zkusim změřit rychlost, změnil jsem poskytovatel tady na
vesnického sedláka ... a on, když nekdo stahuje, tak blouje rychlost, třeba mě nějak omezil protože i net mi jde pomalu ( davam to ale za vinu 4PC na routeru)
No jasně minimální rychlost která byla populární před několika lety ...
Ahoj, mám Dell Latitude e7250, a poslední dobou má nějaký problém s napájením - ukazuje, že není připojen k nabíjení (i když je), zkoušel jsem i jinou nabíječku...
Nakonec se mi sám natvrdo najednou vypnul, protože si myslel, že je bez proudu.
No,...
Poslední příspěvek
Jen prace servisu bude drazsi, nez jakou ma cenu ten notebook.
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...