NeroPhotoShow DeLuxe
Moderátor: Mods_senior
-
Jana Kovaříková
- nováček
NeroPhotoShow DeLuxe
Sháním někoho, kdo požívá tento program. Ozvěte se prosím! Díky.
Re: NeroPhotoShow DeLuxe
můj kamarád.Jana Kovaříková píše:Sháním někoho, kdo požívá tento program. Ozvěte se prosím! Díky.
-
Jana Kovaříková
- nováček
NeroPhotoShow DeLuxe
Potřebovala bych poradit. Používám zatím demoverzi, protože plná u nás nejde jaksi sehnat - asi si ji budu muset zakoupit přímo u výrobce. Ale zatím v demo: Pokud chci vložit do fotky, popř. do slide show nějaký clip art (obláček, zvíře, vláček at.d) ukáže se mi Saving File a ukládá se a ukládá a ukládá a je nutné program ukončit pomocí Ctrl+Alt+Delete. Bojím se, aby mi to nedělalo i u ostré verze.
A dále jsem se chtěla zeptat, jak velká jsou slideshow - kolik se jich asi vejde na DVD.
Díky moc za radu.
A dále jsem se chtěla zeptat, jak velká jsou slideshow - kolik se jich asi vejde na DVD.
Díky moc za radu.
- Jidhash
- Tvůrce článků
Re: NeroPhotoShow DeLuxe
teoreticky by se dalo říct že je omezena jen kapacitou média, neplatí to ale ve všech případech, mnohé stolní přehrávače mají omezený počet souborů které dokáží načíst ( např. 500 jpeg a dost ), takže mrkni do manuálu, tam se dozvíš víceJana Kovaříková píše: A dále jsem se chtěla zeptat, jak velká jsou slideshow - kolik se jich asi vejde na DVD.
-
Jana Kovaříková
- nováček
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 8044 Zobrazení
-