a kamarádovi doma jde normálně a když chci já zahájit vysílání tak měla by se automaticky přehrát písnička kerou si dám do playlistu
ale ta semi nepřehraje když tam dám písničku tak se mi ta stránka sekne nevíte nikdo prosim vás čim byto mohl být jestli mi něco neblokuje zvuk nebo něco předem děkuju za radu.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 11 pro 2009 17:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod:překlep (í/ý) v nadpise
Tak sem si přeinstaloval windows a když se přihlásim vtom flatcast.com a když chci zahájit vysílání rádia tak mi vyskočí tahle chyba tady sem vifoti coto hlásí
Jeho obrázek jsem dal ke mě do příspěvku do přílohy, příště to nedávej na edisk
Nechápu to vysílání přes flatcast.com
zkus shoutcast a třeba vysílej na serveru radioo.cz tam se jen registruješ a pak vysíláš na určitém portu.
Normal spustíš přehrávač (nejspíš Winamp, do něj musíš mít plugin) a připojíš se na nějakou adresu a port a vysíláš.
Co slyšíš ty, slyší i ostatní s menší prodlevou, můžeš i mluvit do rádia, je to lepší asi.
Přílohy
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
...kdyz mas kamarada co tuto sluzbu pouziva, zeptej se ho, jak to dela, protoze ta chyba hlasi:
''Zakladni/defaultni Present nemuze byt nahrat/spusten - vyber jeden Present (z vedlejsi tablky)''.
(- nevim co je tim Present mineno, asi nejake jejich moduly/mody slouzici ke spusteni, ktere musis pravdepodobne instalovat/nebo vybrat, aby se radio spustilo - asi nejaka programova podpora pro zpracovani a spusteni Playlistu)
> takze, kdyz to pise: vyber jeden Present dialog, tak bys mel vedet co zvolit/vybrat.
A jinak maji velmi podrodnou napovedu, kde o tom pisi co je potraba udelat, kde o to ''Present'' hovori, a navod je velmi podrobny od registrace az po prvni prehrani playlistu,
- rekl bych, ze problem spociva v tom, ze jsi si to neprecetl a delas to spatne, protze chybove hlaseni se tyka jen a jen principialniho chodu radia, nikoli systemove e by slo o hlasenitypu - nekopaktibilni, nemas plugin, pomale pripojeni k interentu, apod.
Save a Preset
First you have to enter the preset´s name in the Tools window, e.g. "MyPreset". Then click the save button (black disk). The preset is now listed. You can easily restore it by doubleclicking it. If the preset´s name already exits, you will be asked, whether you want to overwrite the "old" preset.
Load a Preset
Just doubleclick a preset to load it.
Dobrý den , díval jsem se na bazar a našel pár snad slibných počítačů, tak mi prosím poraďte jaký by byl nejlepší. Moc se v tom nevyznám, tak třeba kdyby jste věděli o nějakém dobrém za podobné peníze tak dejte vědět. Moc děkuji.
1.
2.
3.
4....
Poslední příspěvek
Jako ano, nejsou všechny bazarové ,ale za ty peníze co tam píšou, že jsou nové tak mi přijde ,že nikde z eshopu nenajdu.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.