ahojte, skoro po roku som sa vratila ku simsom ale teraz ich uz neviem spustit.. mam nainstalovane datadisky: Univerzita,Nocny zivot,Vo svete podnikania,Rocne obdobia a Zivot v byte.. predtym som hru spustala cez daemon tools cez mini image jedneho z datadiskov.. nemusel to byt posledny.. teraz mi to vypisuje :
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (5014).
no spravny predpoklad :)
a este by som len doplnila.. ze pri inom imagei mi to ukazuje spravu :
Exception time: 10/21/2009, at 21:49:39.
Exception code: 0xC0000005 (-1073741819) ACCESS_VIOLATION.
Current thread ID: 3312 (0x00000cf0).
Version information:
Application/module path: C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\Sims2EP1.exe
Application/module version name: The Sims 2 University
Application/module version: 1.1.0.230
System version: Windows NT 5.1
System memory: 1024 Megabytes total, 372 Megabytes free.
Application/module configuration: ReleaseSRT
Exception module: C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\Sims2EP1.exe.
Exception address: 0x00dfba30. Section:Offset: 0x01:0x009faa30.
Stahni Crack (no-cd) pak nemusis otevrit zadny image atd. proste jenom spustis.Vim kde to presne najit poradil bych odkaz jsem davat nebudu aby se nekdo nehneval
rád bych poprosil o návrh pro NTB do 18 000 Kč s Win 11 na školní práci, hraní nenáročných her, sledování youtube, filmu přes HDMI na TV a aby byl schopný fungovat alespoň 6 let.
Nebude v provozu 12h denně, ale nechci žádný Intel Celeron...
Poslední příspěvek
Celkově baterie u notebooků, které nejsou stavěny na ARM technologii, tak žerou. I vysoce prémiové.
Natož s 16 displejem.
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
Počítač mi hlásí, že mám zapnout bránu Firewall. Když se jí pokouším zapnout, tak mi to vyhodí hlášku:
„Firewall v programu Windows Defender nemůže změnit některá nastavení.
Kód chyby 0x8007042c“
Nevíte někdo c s tím?
Poslední příspěvek
Popravdě já nevím co s tím, ale snad výrobce by mohl, koukni
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).