Problematika SPAMu dotazník
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Problematika SPAMu dotazník
Dobrý den,
jmenuji se Marek Kaluža a jsem studentem Vysoké školy hotelové v Praze, obor Marketingové komunikace ve službách. Provádím marketingový průzkum týkající se problematiky SPAMu ve firmách. Výsledky budou sloužit jako podklad k mé bakalářské práci.
Anketa je zcela anonymní.
anketu naleznete na tomto odkazu:
http://marek.email.sweb.cz//Dotazn%C3%ADk.doc" onclick="window.open(this.href);return false;
všem co se anketý zůčasní moc děkuji. Data poslouží k dobré věci. Výsledky prosím posilejte na mou e-mailovou adresu
marek.email@seznam.cz
Dotazník vypňujte přímo ve Wordu (např.k vaší odpovědi udělejte křížek) děkuji. S pozdravem Marek Kaluža
Všem, co se ankety doposud zůčasnili děkuji. Již jsem obdržel 20 odpovědí. Pro objektivnosti potřebuji minimálně 200 respondentů, proto Vás prosím o váš čas a dozaník vyplňte. S pozdravem Marek K.
jmenuji se Marek Kaluža a jsem studentem Vysoké školy hotelové v Praze, obor Marketingové komunikace ve službách. Provádím marketingový průzkum týkající se problematiky SPAMu ve firmách. Výsledky budou sloužit jako podklad k mé bakalářské práci.
Anketa je zcela anonymní.
anketu naleznete na tomto odkazu:
http://marek.email.sweb.cz//Dotazn%C3%ADk.doc" onclick="window.open(this.href);return false;
všem co se anketý zůčasní moc děkuji. Data poslouží k dobré věci. Výsledky prosím posilejte na mou e-mailovou adresu
marek.email@seznam.cz
Dotazník vypňujte přímo ve Wordu (např.k vaší odpovědi udělejte křížek) děkuji. S pozdravem Marek Kaluža
Všem, co se ankety doposud zůčasnili děkuji. Již jsem obdržel 20 odpovědí. Pro objektivnosti potřebuji minimálně 200 respondentů, proto Vás prosím o váš čas a dozaník vyplňte. S pozdravem Marek K.
Naposledy upravil(a) dysan dne 14 říj 2009 13:07, celkem upraveno 1 x.
-
guest
Re: Problematika SPAMu dotazník
Snaha byla, ale stažený dotazník mi nejde ve Wordu otevřít. 
- memphisto
- Guru Level 13

Mně to funguje ok. Otevíral jsem to ale v OpenOffice. Posláno.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
guest
Já tam mám následující hlášku a nedaří se mi dostat se z toho ven - k pozitivnímu výsledku. 
- memphisto
- Guru Level 13

Tak tady máš ten dotazník v PDF a překopíruj si to z něj do Wordu
- Přílohy
-
- Dotazník.pdf
- (39.4 KiB) Staženo 19 x
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Odesláno.
Taky
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Odeslano
Jo.Taky.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Dotazník ti dávám jako přílohu do SZ. Nerad toto posílám z mailu. Chodí mi pak spam 
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.