Zdravím. Dá se nějak nastavit, aby grafika jela pořád naplno, ikdyž je notebook vypntý ze sítě z nabiječky? Protože, když ho mam zapnutý v siti, hry beží ladně (jak ktere je to notebook ) ale když ho odpojim sniží sem asi výkon a hry se neuvěřitelně sekají. Kde se to dá nastavit =)
pokuď máš nVidii tak vypni Powermizer - Start > Ovládací panely >Ovládácí panel nVidia, na položce mobilní > Změnit nastavení nástroje PowerMizer- zaškrtni Neřídil spotřebu energie (Deaktivovat PowerMizer) :) snad ti to pujde.. mě to tahle podobně šlo :) ale musíš počítat s tim že se ti baterie vybije dřív :)
o nedodal jsem amm ATi. Sice je to v podpisu, ale v klidu. Ne mam Ati HD3200 ... tak tady si nevim rady... v catalystu jsem hledal, ale nějak extra jsem se v tom rypat nechtěl
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Prosím vás o radu ohledně neoriginální baterie do notebooku
Ale nevím zdali vzít 2 power výrobce.
Poslední příspěvek
Máš na notebooku instalovaný SW HP Support Assistent? Přečetl sis, co HP doporučuje po výměně baterky?
Úplně nabít, úplně vybít, úplně nabít, kalibrovat.
Zdravím, dnes jsem si zakoupil nový notebook (Macbook Air 2024) a mám otázku ohledně baterie, na jejíž odpověď jsem nepřišel ani po googlení. Chtěl bych, aby mi možná co nejdéle její kapacita vydržela, ale nevím, jak k tomu ideálně přistoupit. Ntb...
Poslední příspěvek
Nastaviť nabíjanie do 80%, NB môžeš ponechať trvale na adaptéri. Nabije sa na 80% (na to občasné využitie to stačí) a napájací blok prestane baterku dobíjať. Dnešné baterky v novom NB už nie je potrebné vybíjať - tak ju skôr zlikviduješ .
chci koupit nový notebook (s windows 11) pro nenáročného uživatele; budget +/- 9 až 13.000 Kč (koukání na filmy a nenáročná kancelářská práce).
Jediné konkrétní požadavky jsou delší výdrž baterie (v možnostech budgetu) + nějaká rozumná...
Poslední příspěvek
Dobře, rozumím. Možná tedy, dotaz upravím: co nejlepšího dostanu v tomhle budgetu, když mě bude zajímat primárně ta výdrž baterie (odolnost spíše, aby se to při běžném užívání za několik let nerozpadlo)? Nebo je to pak jedno (pokud to bude v tomhle...
Ahoj prosím o pomoc, měl jsem pc sestavu invida gtx 1660 super s intel core i 5 10400f 16 gb ram 600w zdroj a zakl. desklu askor b 460, toto hrálo normálně ale pak jsem chtěl více fps tak jsem upgradoval na amd radeon 5700xt koupil jsem ji za par...
Poslední příspěvek
díky za rady a odpovědí vše jsem zvážil ale hlavně díky alferi za dobrý benchmark ten mi ukazal že mám 11 tis bodu což je za mě dobré každopádně když dosahuju normálního výkonu v benchmarku, znamená to že ten problém musí být ve hrách?
Zdravím, Mám takový velice specifický problém koupil jsem jsi nvme disk do mého počítače jako direct upgrade z mého sata pomalého disku a chtěl jsem to hodit do asus prime a520m-k ,odmontoval jsem grafiku a pak jsem zjistil že sice slot na to mám...
Poslední příspěvek
Taky se mi podařilo ztratit u jedné MB šroubek, naštěstí tam pasoval jiný z rozebraného notebooku. Ale to ti asi nepomůže, že?
Není možné, že jsi zapomněl zapojit přídavné napájení grafiky? Grafiku je třeba taky důkladně zatlačit do slotu až na...