Nedávno jsem měl zavirovaný počítač a byl jsem nucenej ho přeinstalovat. Dneska asi po týdnu práce jsem se dokopal ke konečnýmu stavu,ale nejdou mi přehrát videa. Pustím windows media player vyberu soubor a v tu chvíli se zasekne windows media player myší jde ještě chvíli pohybovat pak to udělá z bedny píííp a už je seklej celej komp a musim to řešit tvrdym resetem. Dělá to i BS Player i VLC player. Mám windows XP a kodeky K-Lite Codec Pack. Nevím čím to může být, myslim si, že to může být i grafikou (NVIDIA GeForce 8600 GT) respektive ovladačema. V čem je háček?
Přidej více informací o PC a o OS. Kontroval jsi paměti např. programem Memtest? Pře novou instalací jsi odstranil oddíl na disku, vytvořil nový a ten pak pomalu naformátoval (i kontrola disku) a teprve pak instaloval OS a všechny ovladače (nejprve ovladače pro základní desku a pak ostatní). Zkontroluj systémový disk utilitou od výrobce disku, najdeš ji na stránkách výrobce, pomocí OS (WinXP - kontrola disku).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Obracím se na vás z důvodu toho že mi začal můj PC zamrzat nyní k tomu co se děje.
Když jakkoliv hru tak se nic NEDĚJE ale když brouzdam po internetu nebo po ploše tak se za pár minut stane že pc úplně zamrzne nejde...
Poslední příspěvek
Ty být stroj? Začal bych tím, že uvedu HW na kterém se toto děje. Jak si kontroloval RAM a SSD? Memtest nabootovaný z flash disku? Crystaldiskinfo? Výsledky jsou kde? Podíval ses na prohlížeč událostí? A OS si taky máme vycucat z prstu?
Je tu někdo, kdo se zabývá historickými počítači ? To jest počítači staršími než PC-AT (CPU 80286) a počítače z doby před-PCčkovské, tedy z období před rokem 1980.
Ahoj,
rád bych se zeptal zkušených na názor.
Jelikož WH vydalo požadavky na KCD2 rozhodl sem se, pro upgrade PC.
Sestava:
Ryzen 5 2600
GtX 1660 super
Ram 16gb 3200hz
TuF b450 pro gaming
seasonic s12ii 520w