Jelikož jsem člověk, co rad něco vyrábí když má slinu, napadlo mě, vzít kusy hliníkových plechů co mam doma a vyrobit si z toho chladící podložku pro notebook. Jasně časem bych koupil novou originál, ale proč sedět doma jak pecka, když je v dílně tak krásně. Mám to asi 3 nepotřebné větráky. 120x120 a 2x 80x80mm. 120 bych dak doprostřed a ty 2x 80 na kraje, nebo jen tu 120mm + napajení už mám
Výroba chladici podložky
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Výroba chladici podložky
Servus
Jelikož jsem člověk, co rad něco vyrábí když má slinu, napadlo mě, vzít kusy hliníkových plechů co mam doma a vyrobit si z toho chladící podložku pro notebook. Jasně časem bych koupil novou originál, ale proč sedět doma jak pecka, když je v dílně tak krásně. Mám to asi 3 nepotřebné větráky. 120x120 a 2x 80x80mm. 120 bych dak doprostřed a ty 2x 80 na kraje, nebo jen tu 120mm + napajení už mám
. O zdroj napění není nouze nějaké potřebné napajení se najde :) kdyžtak nějaký usměrňovač z 220 na potřebných kolik to vychází ... dejme tomu 3x12V stejnosměrných už vyrobím o to nejde. Jde jen o to, že nevím, jaká je přesná konstrukce chladících podložek. jejich sklon atd. :) pokud někdo víte, ozvěte se díky 
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
-
guest
Re: Výroba chladici podložky
Řekl bych, že tady se fantazii meze nekladou. Proč něco kopírovat a nepřijít se svým nápadem? 
hele to mame jednu vec spolecnou ja taky rad vyrabim veci
no ja byt tebou udelal bych nastavitelnou konstrukci aby sis mohl nastavit sklon podle svyho (tak bych to udelal ja ) myslim ze je to dobrej napad s tou podlozkou
a jeste bych tam dal na spodek a na bok zarazky nebo nejaky mantinely aby ti notebook nevypadl 
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
dobrý napad našel jsem dobre koleje pro ten sklo mrknu na to :) diky
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna