Jak jsem tak po tom webu koukal co tam všechno je tak se mi to někdy taky nezobrazilo... To mi zase spomalil net na nějakou rychlost EDGE tomu se říká mít internet neomezený download přes WiFi... Zkus změřit net jak ti jede, potom se ti pomalu načítají obrázky nebo třeba vůbec, zkus aktivovat turbo v Opeře třeba takhle je to u mě v Opeře: stabilita naprosto k ničemu, 45% prostě s tim nic nestáhnu skoro :) a 7Mb/s taky k ničemu :) vesnickej net prostě no
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Dvě monarchie v nejednotné Evropě... Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století... Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek... Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Mirek1 píše:melior.Jak dlouho pozoruješ problém?..cca..?
ode dneska kdy sem to poprve vyzkousel
moc toho ale nezjistim jestli to dela problem na vsech pc... kdyby Te to zajimalo jedeme pres nemeckou proxy...
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě... Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století... Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek... Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
memphisto:Nemám.Zakázal sem všechny doplňky,aktualizoval,restartoval,nic nepomáhá.Všechny prohlížeče zobrazují nekorektně,všechny. Avast free Windows XP SP 2
Hmmh mám úplně stejnej problém, v žádném prohlížeči se mi obrázky nezobrazují, ať už ze zahraničí nebo z domova. Je to divný. A myslím že ten problém bude buď někde po cestě, nebo přímo u nich (nejdou žádný odkazy z media.rozzlobenimuzi.cz).
Ti staří dobří admini toho nechali (tuším, že jakási ta společnost jen hrabala peníze z reklam, ale oni z toho měli prd) a spustili svůj nový projekt www.navratdoreality.cz .