Ochrana SONY
Moderátor: Mods_senior
Ochrana SONY
Mám dvd s filmem ,,JESKYNĚ,, a s ochranou od SONY. Normálně bych neváhal ani okamžik a film bych prohnal přes dvd fab decrypter nebo dvd fab platinum. Bohužel při pokusech tyto páky selhaly a já nevím co teď a prosím o radu.
Používám dvd fab 5.9.7.2. a nic novějšího neni na oficialních str.. Dokonce mám i dvd region css free 5.9.7.2. a i tak to nešlo.
Používám dvd fab 5.9.7.2. a nic novějšího neni na oficialních str.. Dokonce mám i dvd region css free 5.9.7.2. a i tak to nešlo.
- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, co ti konkrétně selhalo - kopírování na disk, nebo dekódování? Jeskyni ještě nemám, takže bych to rád věděl i kvůli tomu, že se na ni zítra chystám. FAB Decryptér je poslední z 12. února, takže pokud ti to nejde zkopírovat na disk bylo by lepší počkat na novou verzi Fabu. Napiš, co ti selhalo.
Tony promiň. Běžně to nedělám, ale tentokrát si nemohu pomoci. Nějak jen tuším o čem píšeš. Určitě máš hlavu nadupanou vědomostma, zkus tam ještě trošinku namáčknout i Češtinu. Rázem ti budou všichni rozumnět, ona jen taková hloupá záměna mi/my dokáže slušně zamotat s významem věty. Je to náš rodný jazyk, tak bychom si ho měli hýčkat. Děti Vietnamců píší Česky lépe než my. Vlatně hůř než my, píší jen Cikáni a to je smutné... 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Pkj:
Právě jsem zcela bez problémů zkopnul Jeskyni přes DVDFab Decrypter (verze 2.9.7.2. z 12.února) do kompu. Následně DVD Shrinkem na 4,7 GB - všechno otázka cca 30 minut. Takže problém musí být u tebe - buď ve staré verzi FABu ( a pořád jim říkám úplatky a FAB Gold nebrat!!!) nebo tak, jak jsem popisoval jinde - občas se stane, že se FAB Decrypter jakoby "nechytí" a VOB projede sice o velikosti 1GB ale prázdný. Tohle poznáš podle toho, že normálně ti jede první VOB nejdéle ze všech, ale při téhle chybě projede během několika vteřin. Potom je nutné zkontrolovat a opakovat akci.
Právě jsem zcela bez problémů zkopnul Jeskyni přes DVDFab Decrypter (verze 2.9.7.2. z 12.února) do kompu. Následně DVD Shrinkem na 4,7 GB - všechno otázka cca 30 minut. Takže problém musí být u tebe - buď ve staré verzi FABu ( a pořád jim říkám úplatky a FAB Gold nebrat!!!) nebo tak, jak jsem popisoval jinde - občas se stane, že se FAB Decrypter jakoby "nechytí" a VOB projede sice o velikosti 1GB ale prázdný. Tohle poznáš podle toho, že normálně ti jede první VOB nejdéle ze všech, ale při téhle chybě projede během několika vteřin. Potom je nutné zkontrolovat a opakovat akci.
zřejmě nový špek
Dostalo se mi do rukou DVD - DŮKAZ a nejde skopnout ani fabem ani ničím hází to vždy --- získání informací o DVD selhalo [1000] to je u DVDFAB Paltinum verze 2.9.7.21 a u DVD decrypter verze 2.9.8.1. což je poslední verze to hází -- získání infoprmací o DVD selhalo. 4096 . Pókud by se někdo našel kdo by to rozlouskl předem děkuji za info . Určitě to bude zajímat i ostatní lidi tady na foru .
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek