Ahoj..
Tak jsem se vydal po roce usilovné práce na dovolenou do Maďarska.. Navštívil jsem ovšem termály.. Užívali jsme si to s rodinou a 40ti členou partou do té doby, než všem zčernalo veškeré stříbro
Proto se obracím na vás. Vím totiž, že jste se s tím někdo určitě setkal. Ptám se tedy - jaký způsoby znáte na odstranění černoty (nějaký tekutiny - např: Coca-Cola?)
zubní pasta pomáhá nebo ještě rozložit do hliníkové nádoby nebo skleněné a na dno alobal (ten tam musí být kvůli chem. reakci) a pak posypat hnkem jedlé sody a zalít vřící vodou a čekat.Pak jen utřít suchým a čistým bavlněným kapesníkem
Tipy na čištění stříbra: * » Do kastrůlku dejte vodu, 1 prášek do pečiva a alobal na dno, přidejte šperky a povařte.
* » Vyčistěte šperky starým kartáčkem a bílou zubní pastou.
* » Do kastrůlku dejte vodu, jar a trochu jedlé sody, přidejte šperky a nechte projít varem.
Nad tím označeným chrochtá moje půlka .. nestačím lítat do sámošky pro kypřicí prášek... Uf
a co koupit čistič na stříbro je to hned a nemusíš nic vařit:-D
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.