propojení z PC do TV

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

Toreto
Level 1.5
Level 1.5
Kontaktovat uživatele:

Re: propojení z PC do TV

Příspěvek od Toreto »

Stačí dát Přizpůsobení --> Nastavení zobrazení --> Zobrazení klikneš na šipku dolů --> Vybereš druhý adapter --> a odfajfkuješ rozšířit plochu i o tento monitor --> a stačí už jen dát OK.
„Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární,“ Kim Dotcom
klim22
nováček

Příspěvek od klim22 »

Zdravím...zkontroloval jsem vše potřebné na výstupu zvukové karty(signál OK)...když jsem propojil výstup zvukové karty s audiovstupem televize pčes SCARTovou redukci (žádný zvuk)a přes vstup pro kameru taky (žádný zvuk).----a vyzkoušel jsem obě polohy přepínače....!!a se žlutým jsem taky neuspěl....
ještě jsme vyzkoušeli u kámoše,SCARTovou redukci a Audio-video propojovací kabel 3x CINCH (vše OK)....moc daleko jsem nedošel,co :D

Přikládám obrázky zadní panel "satelitu"a "videa"popřípadně dvd přehrávače.....
PC-
IMG_2607.JPG
Satelit-
IMG_2598.JPG
Video-
IMG_2600.JPG
dvd přehrávač + přední panel videa-
IMG_2601.JPG
Naposledy upravil(a) klim22 dne 25 srp 2009 17:00, celkem upraveno 3 x.
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Pokud ti do televize neleze ani zvuk, pak je pravděpodobně problém v televizi. Určitě jsi při tom pokusu navolil na dálkovém ovladači nebo přímo na televizi AV vstup - ať už SCART, nebo kameru?
Při vkládání obrázků so příspěvku jsi nepostupoval správně. Pokud jde o obrázek, který máš někde v počítači - a podle adresy to tak asi je - musíš dole pod oknem pro vkládání textu zvolit kartu Příloha, kliknout na Vybrat, proklikat se k obrázku a pak kliknout na Přiložit soubor.
Přílohy
příloha.jpg
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
klim22
nováček

Příspěvek od klim22 »

Vyzkoušel jsem všechno jak na televizi !!! AV vstup-SCART-kameru !!!tak i přes video a satelit..... :eh:
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

A když máš propojené DVD nebo satelit po SCARTu s televizí, tak to funguje, tj. televize mluví a ukazuje obrázky?
A ještě: na fotce počítače je televizní karta. Televizní karty vetšinou nemají AV výstup, ale jen anténní a AV vstup. Co je to za kartu?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
klim22
nováček

Příspěvek od klim22 »

Zdravím.. Problém vyřešen...vyměnil jsem (TV) taky LG,ale otrošku výkonější má 2x scart,S-video,3xAudio-Video propojovací kabel atd...zapojil jsem všechno video-satelit-přehrávač-a ještě dokonce druhy satelit....tzv..OK...Ps:děkuji ti za dobrý postupy a rady.. :smile: :smile:
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Propojení soundbaru s TV
    od Zakk » » v Vše ostatní (hw)
    1 Odpovědi
    5768 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Melvidor
  • Propojení TV-NTB přes HDMI/USB-C
    od bradto » » v Vše ostatní (hw)