Owner píše:To už by chtělo započít topic : Kolik je Vám let ?
Myslím, že to není potřeba. Informaci o věku uživatele najdeš v jeho profilu (tedy pokud si to tam uživatel zadal. Někteří si totiž ani neumí nastavit pohlaví...)
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Zdravím všechny, přestože se jedná o odlehčené téma, jsme pořád ještě ve fóru a tak prosím respektujte určitá zažitá pravidla. Jedním z nich je diskutovat v tématu k tématu. Pokud se tohle dařit nebude, budeme nuceni ho zmoderovat = vymazat vše, co je mimo původní směr. Někomu se to možná nemusí úplně pozdávat, ale nějak se pořádek v tématech udělat musí. Díky za pochopení a respektování.
//EDIT: dnes již podruhé odmazány OT příspěvky, pokud to budu muset v tomto tématu udělat potřetí, téma uzamykám - fórum není chat
Téma je o xichtech ,nikoli o věku. A další blbosti ohledně věku,koček,velikosti pohlaví,verzi systému Windows,co je lepší IE nebo žirafa atd. sem nepatří a tak se k těmto příspěvkům bude taky přistupovat. JASNÝ ?
Pánové, já kdybych sem ukázal svůj obličej, museli byste smazat tuto sekci //smazal jsem tvé OT příspěvky, reagující na výzvu kolegy moderátora. Na tvou otázku v nich odpovídám NE, podpis není určen k prezentaci jakýchkoliv stránek, od toho je zde samostatná sekce, upozorňuji však na nutnost i v této sekci dodržovat pravidla fóra //Karlos